Ваше місто - ?
Виберіть місто:
044 222 777 0
Контакти
Графік роботи call-центру:
Виберіть місто:
044 222 777 0
Контакти
Графік роботи call-центру:
Контакти
Графік роботи call-центру:
Пляшка вина приховує набагато більше історій, ніж її етикетка. Ви замислювалися, скільки мовчазної праці, іноді тривалістю в кілька поколінь, вміщається в одному келиху? А як про це розповісти, якщо не поділитися келихом з ближнім? З друзями або наодинці, коли вино — головний акомпанемент, ви зосереджуєтесь на медитативному сприйнятті життя. З кожним ковтком ви заглиблюєтесь в частинку спадщини, підтримуєте фірмовий стиль та філософію бренду. Про своє мистецтво життя оповідає Жерар Бертран (Gérard Bertrand) — винороб-біодинаміст, новатор та яскравий спортсмен в минулому, винні «історії» якого стали еталоном якості органічного півдня Франції.
Винні лінійки Жерара Бертрана — це про середземноморський лайфстайл та погляд винороба на майбутнє для нашої планети. Вони пропонують зануритися в п'ять винних історій південного регіону Лангедок-Руссільйон та інших французьких апеляцій. Варто згадати, що сьогодні компанія Gérard Bertrand — це понад 800 га органічних виноградників, 16 виноробень, 330 штатних співробітників, 175 країн з дистрибуцією та план в €180 млн річного доходу на 2020 рік... Але згадаємо з чого все почалось.
Пол та Жорж Бертран зробили великий внесок у визнання району Boutenac Cru, де саме Жорж перейнявся прославленням винограду Карін’ян. У 1975 році Жорж Бертран познайомив свого 10-річного сина зі збором винограду на виноробні Domaine de Villemajou. Це була перша зустріч Жерара з вином, а потім був спорт, дуже багато спорту. Він став капітаном, а потім президентом регбійного клубу RC Narbonne. Але в 1994 році повернувся до істинної пристрасті, тому що вірив, що вино — майбутнє його родини.
Сфокусувавшись на розвитку винного туризму, у 2002 році Бертран викуповує Château l'Hospitalet, щоб втілити образ середземноморського життя. Так в шато відкривається ресторан l'Art de Vivre та готель з видом на море. Потім він усвідомив, що близькість до моря, особливості клімату та низька захворюваність лоз роблять Південь ідеальним районом для впровадження органічних та біодинамічних методів. Першим виноградником, який у 2002 році став біодинамічним — Cigalus.
З фанатично турботливим ставленням до середовища, Бертран стрімко та якісно примножує фамільний бізнес. Кожне нове шато — розвиток філософії сталого виноградарства, в планах якої сертифікація всіх 16 маєтків до 2023 року. На даному етапі отримані сертифікати CAB (Conversion to Organic Agriculture), AB (Аgriculture Biologique), Vins Bio SSA (Sans Sulfites Ajouté), Vegan, Bee Friendly, Demeter та премія «Краща органічна ініціатива» від Drinks Business Green Awards. При цьому понад 30 років діяльності засновані на чотирьох фундаментальних цінностях:
Про доскональну якість вин Gérard Bertrand говорять не тільки винні споживачі, а й міжнародні експерти: IWC, Robert Parker, Wine Spectator, Decanter, Jancis Robinson... Наприклад, у 2020 році:
... і це тільки за один 2020 рік, ще й не всі нагороди!
Різноманітність теруару та багатство виноградних сортів дозволяють створювати чудові вина з південним характером, над всесвітнім промо яких працює вся команда.
Фестивалити з друзями та вином, святкувати життя у всіх проявах — основа Art de Vivre та середземноморського стилю життя. Місцем дружніх зустрічей та символом став джазовий 5-денний фестиваль на території Château l'Hospitalet, організований Бертраном та Домініком Р’є з Big Band Brass. Понад 15 років вони збирають французьких та закордонних артистів для розвитку місцевої культури та туризму. А також сім'я Бертрана щорічно влаштовує вікендний збір врожаю у вересні та полювання на трюфелі в грудні.
Місія бренду в новаторстві — створенні вишуканих вин з сучасним дизайном та дбайливим
ставленням до природи. Зверніть увагу на fasion серії — Côte des Roses та Perles de
Sauvignon, автором яких стала дизайнер Шанта́ль Тома́сс. А також лінійки Autrement Naturae
та Réserve Spéciale, створені без сульфітів та на основах біодинаміки.
Також разом з фотографом Янном Артюсом-Бертраном, засновником фонду Good Planet
Foundation, Жерар бере участь в агролісомеліоративному проєкті «Objective 10,000 Trees»
в Лангедок-Руссільйон.
Ігристі, білі, рожеві, червоні. Моносортові або купажні. Асортимент Gérard Bertrand задовольнить будь-який запит, дайте нам тільки привід :) У статті ми представимо весь винний океан Жерара Бертрана, який вже доступний в виномаркетах OKWINE. Але почнемо з самого важливого для творця жанру — органіки.
Завдяки відсутності в Naturae сульфітів, вина порадують чистотою смаку та насиченістю виноградних відчуттів. Лінійку Solar 6 Бертран присвятив екосистемі — природному біорізноманіттю та бджолам, а також сертифікував вина за програмами AB та Bee Friendly Farming.
Вина нагадують розмову закоханих — символ чистоти та пристрасті, які уособлені в дизайні пляшки. Звертаємо увагу на гравіювання дна та печатку троянди на горловині. Таке вино стане прекрасним доповненням гастрономічного подарунка.
У справі помічені троє — Jon Bon Jovi, його син Jesse та сам Gérard Bertrand. Вина ідеалізують Art de Vivre, а також атмосферу життя в The Hamptons — морський курорт преміального класу в окрузі Саффолк, США. Вино увійшло до п'ятірки «Кращих рожевих вин у світі» за версією Wine Spectator, а в червні 2018 сам Gillian Sciaretta поділився враженням, оцінивши вінтаж 2017 року на 90 балів. Читайте його відгук в описі :)
Щоб ділитися враженнями, місце та час не мають значення. Важливо, хто поруч з вами. А щоб share & fun, вам потрібен Gris Blanc Grenache. Вино покликане зближувати людей, незалежно від відмінностей.
Якщо описати характеристики вина, як це роблять в стрічках з новинами, то: #легкість#природа#свіжість#смак#чистота#ігристість. Ноу-хау дизайн для Sphere виражений в пляшці з гвинтовою пробкою, матовим склом та потовщеним дном — яскраво та лаконічно. Лінійка включає біле вино з Chardonnay та розе з Pinot Noir, Grenache та Cinsault.
Шанування традицій регіону Лангедок зображено в образі глиняних амфор Art de Vivre —
флагманське біле вино з французького автохтона Clairette та червона версія з сортів
Grenache, Syrah та Mourvèdre. Акцентуємо на елегантному дизайні пляшки як для домашньої
колекції, так і в якості презенту.
На конкурсі Mundus Vini вино
Art de Vivre Blanc Clairette Adissan отримує золоту медаль, а його червона
версія — срібну; Wine Spectator включає лінійку у свій рейтинг Top 100 Wines 2019, а
також віддає вину Art de Vivre Red Blend 2015 свої 90 балів.
Пам'ятний тріумф над філоксерою шанують всі винороби у світі. Тому дана лінійка підтримує сильний дух переможців, і частково присвячена енергійному та ініціативному поколінню міленіалів, які не тільки мріють, а й діють. Історія представлена вином з червоних сортів Grenache, Syrah та Cinsault в інноваційному дизайні.
Лейтмотивом випуску є фраза — «Слідуй за своїми інстинктами!». Ваші підказують, що в OKWINE з'явилися південні вина Франції в середземноморському стилі: біле (Viognier, Grenache, Chardonnay, Sauvignon Blanc), рожеве (Syrah, Garnacha) та червоне вино (Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Grenache).
Ретроспективний меседж Бертрана втілено в лінійці Heritage. Культурна тематика, прагнення підкреслити досягнення попередників та багатство історичної спадщини французьких апеляцій закорковані в пляшках з представницьким дизайном.
Замкові вина мають особливе місце в колекції Бертрана. Вони передають характер винної галузі та місце їх походження: Chateau L'Hospitalet, Château de La Soujeole і Château de La Soujeole.
Chateau L'Hospitalet створюють в одному з перших шато Бертрана, на території заповідника Ла-Клап. Купаж з Syrah, Grenache, Mourvèdre вирощують біодинамічними методами в сухому кліматі, на мінерально-вапняних ґрунтах та при наявності безлічі підземних джерел. Особливості теруару та повага до біорізноманіття приводить вино до перемог: вінтаж 2017 року отримав звання «Краще червоне вино у світі» за версією IWC 2019, а у 2020 році — «золото» на Mundus Vini, Decanter World Wine Awards та 95 балів від IWSC.
Червоне вино La Sauvageonne Grand Vin створено з сортів Grenache, Syrah, Mourvèdre та Carignan, які культивують за біодинамічними принципами з 2013 року. Виноградники оточують шато Саважон біля підніжжя плато Ларзака, ростуть на піщанику, сланцях та червоних ґрунтах, відомих як 'ruffes'. Надбанням вінтажа 2016 року — 92 бали від самого Роберта Паркера.
Вино Château de La Soujeole надає в прямому сенсі відчути море з океаном. З 1740 року виноградники Merlot, Cabernet Franc та Malbec ростуть в регіоні Malepère, що об'єднує Атлантику із Середземномор'ям. Екологічно чиста зона, різноманітність рослинних дикоросів та біодинамічне виробництво — так вино отримало 90 балів від Wine Spectator.
Історію замкових вин підсумовує вино Chateau de Villemajou. Маєток знаходиться в комуні Бутенак, в області Корб’єр, де батько Бертрана висадив перші лози винограду Карін’ян (Carignan). Зараз 80-річні лози, які пройшли винну «реабілітацію», відмінно прижились в середземноморському теруарі. І в купажі із 30-річними лозами Syrah, а також Grenache та Mourvèdre, створюють гармонію чудового кюве.
Окремої уваги варте вино Laville Bertrou з виняткового регіону AOP Minervois La Livinière — виноградник площею 80 га розділений на 80 ділянок, які ростуть на вапнякових ґрунтах. Маєток викуплено в 1997 році, і з того часу купажне вино створюють з ароматної Syrah, фруктового Grenache та Carignan, який надає структури.
Жерар Бертран понад 30 років розділяє свою пристрасть до вина, ділиться своїми переконаннями, а також продовжує новаторський дух свого батька. Зараз Бертран управляє компанією за підтримки дружини та четвертого покоління сім'ї — сина Матіаса та дочки Емми. І разом вони розвивають представництво бренду на міжнародному рівні, де цільовими напрямками обирають США, Японію та Європу.
Бренд увірвався в OKWINE з великим асортиментом та довірив нам місію — максимально «розшерити» стиль Art de Vivre. І оскільки вже можна фестивалити на пікніках та у закладах, на наших полицях ви знайдете великий вибір вин Gerard Bertrand, які в цьому плані незамінні.