Jack Daniel's
Культовий американський виробник бере початок із 1866 року і зобов'язаний своєю появою лютеранському священику Денну Коллу. Пастир займався виробництвом міцних напоїв, які користувалися популярністю серед місцевих жителів. Його помічником був 7-річний Джек Деніелс, який пізніше став хазяїном винокурні і створив потужну компанію. Спочатку його віскі традиційно розливали в глечики, але вже тоді воно вирізнялось якістю й цікавим трафаретним написом. Згодом, через 25 років, пляшки отримали свою незвичну квадратну форму, яка досі є візитною карткою напою.
Лікеро-горілчаний завод Джека Деніелса був першим зареєстрованим у США та найстарішим лікерогорілчаним заводом в країні, де виробляють віскі. Найпотужніші винокурні знаходяться у місті Лінчбург ще з XIX століття.
Віскі виготовляють з 80 % кукурудзи, 12 % жита і 8 % ячменю на основі чистої джерельної води. Фільтрація відбувається через деревне вугілля американського клена. Цей процес є унікальним і відомий як процес Лінкольна, названий на честь графства, де спочатку розливався Jack Daniel's. Напій витримують в бочках з американського дуба, завдяки чому той отримує насичений аромат і м'який смак з димними нюансами.
Виготовлення віскі вимагає дотримання давніх традицій і додає йому яскравої індивідуальності. Цікавий факт, що термін дозрівання Jack Daniel's не продиктований датою в календарі, а готовий тільки тоді, коли про це оголосять дегустатори.
Із 2008 року та донині компанією успішно управляє майстер-дистилятор Джеф Арнет. Щороку бренд реалізовує понад 6 млн пляшок традиційного міцного алкоголю найвищої якості та експортує його у більш ніж 100 країн світу.
Сайт виробника:
www.jackdaniels.com
Лікеро-горілчаний завод Джека Деніелса був першим зареєстрованим у США та найстарішим лікерогорілчаним заводом в країні, де виробляють віскі. Найпотужніші винокурні знаходяться у місті Лінчбург ще з XIX століття.
Віскі виготовляють з 80 % кукурудзи, 12 % жита і 8 % ячменю на основі чистої джерельної води. Фільтрація відбувається через деревне вугілля американського клена. Цей процес є унікальним і відомий як процес Лінкольна, названий на честь графства, де спочатку розливався Jack Daniel's. Напій витримують в бочках з американського дуба, завдяки чому той отримує насичений аромат і м'який смак з димними нюансами.
Виготовлення віскі вимагає дотримання давніх традицій і додає йому яскравої індивідуальності. Цікавий факт, що термін дозрівання Jack Daniel's не продиктований датою в календарі, а готовий тільки тоді, коли про це оголосять дегустатори.
Із 2008 року та донині компанією успішно управляє майстер-дистилятор Джеф Арнет. Щороку бренд реалізовує понад 6 млн пляшок традиційного міцного алкоголю найвищої якості та експортує його у більш ніж 100 країн світу.
Сайт виробника:
www.jackdaniels.com