Шведська віскікурня Agitator Whiskymakare AB на ринку з 2018 року, коли був випущений перший напій. Її флагманськими продуктами є односолодовий віскі Agitator і купажований віскі Agitator, які виготовляються на винокурні в Арбозі за допомогою процесу вакуумної дистиляції. Керівник винокурні, Оскар Бруно, пояснив, що його метою було створення підприємства для ефективного виробництва високоякісної продукції з новими технологіями, які можуть розкрити весь потенціал віскі. Методи виробництва підкріплені фанатичною вірою і відданістю своєму ремеслу, а також прагненням створювати надзвичайні напої.
Компанія багато в чому відрізняється від інших віскокурень. Це перший у світі виробник солодового віскі, який у комерційних масштабах здійснює перегонку під вакуумом. Команда фахівців використовує енергію з екологічно чистих джерел і виробляє відмінний віскі з широкого спектра сировинних матеріалів, включаючи овес, пшеницю, ячмінь та жито. А у процесі створення застосовує передове обладнання від GEA.
Agitator Whiskymakare співпрацює з дистриб’юторами L’Explorateur du Goût у Франції, Spirit Depot у Польщі та Winehunters в Україні. Компанія відома своїми винятковими портфелями алкогольних напоїв і непохитною відданістю якості. Успіх підприємства також відображає зростаючий інтерес до Agitator Whiskymakare на експортних ринках. Команда продовжує налагоджувати нові зв’язки та представляти бренд ентузіастам по всьому світу заради глобальної співпраці.
Країна:
Швеція
Сайт виробника:
agitatorwhisky.com