Aperol – Ікона Мистецтва Аперитиву
Aperol — італійський бренд аперитиву, який став надзвичайно популярним у всьому світі. Його походження сягає 1919 року, коли брати Луїджі та Сильвіо Барб’єрі створили у Вероні свій перший напій. За легендою брати Барб’єрі витратили сім років на експерименти у лабораторії, щоб створити революційну апельсинову суміш, яка стане культовою в Італії та за її межами.
Коли Aperol вперше з’явився на ярмарку в Падуї, Італія переживала економічне відродження. Ось, той переломний момент змін: світ був готовий до кардинально нового продукту братів Барб’єрі.
Сільвіо придумав назву «Aperol», бажаючи визначити це творіння назвою, що нагадує світ «аперитивів». Напій одразу здобув неймовірний успіх, завдячуючи простій нагадливій назві, яскравому помаранчевому відтінку, унікальному гірко-солодкому смаку та низькому вмісту алкоголю, що було щось досить революційним для початку XX століття, коли на ринку домінували напої з набагато більшим вмістом алкоголю.
СТВОРЕННЯ КАНОНІЧНОГО НАПОЮ
Ставши сенсацією 100 років тому, Aperol залишається уособленням ритуалу аперитиву завдяки своєму унікальному складу. Його головними інгредієнтами є апельсинова цедра, родзинки та рослини. Це надає напою свою характерну смакову палітру. Усі інгредієнти вимірюються та комбінуються відповідно до секретного рецепта з дотриманням традиційних процесів і методів, переданих братами Барб’єрі.
Рецепт Aperol надзвичайно простий, бо має обмежену кількість компонентів. Це й робить напій особливим. Перевірена часом, ідеальна та збалансована формула, стала джерелом справжньої насолоди для поціновувачів.
За понад столітнє існування Aperol, його смаковий профіль майже не змінився. Найкращі сорти апельсинів, родзинок та інших таємничих інгредієнтів, із яких Барб’єрі виробляють аперитив, який легко впізнати за його помаранчевим відтінком та гірко-солодким смаком.

УНІКАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ APEROL
Aperol – улюблений інгредієнт барменів та прихильників коктейлів, адже з-поміж напоїв вирізняється збалансовано-свіжим смаком і низьким вмістом алкоголю, який складає усього 11%. Та, здається, популярність напою тільки набирає обертів у всьому світі. Від класичного «Aperol Spritz» у коктейлях до багатьох інших сучасних поєднань.
Хочете насолодитися свіжістю Aperol? Завітайте у будь-який маркет OKWINE та візьміть охолоджений коктейль з собою. Або замовляйте в повному об’ємі на нашому сайті. Aperol — ідеальний напій для зустрічей з друзями, сімейних обідів або просто теплих вечорів.
Ловіть рецепт найпопулярнішого коктейлю на основі Aperol - Aperol Spritz

- 60 мл Aperol
- 90 мл просеко
- 30 мл содова
- шматочок апельсина (для декору)
Інгредієнти:
Смакуйте коктейлі будь-коли. Особливо, як аперитив перед їжею чи відпочинком. Насолоджуйтеся!