Ваше місто - ?

Виберіть місто:

Вінниця
Доставка і самовивіз
Дніпро
Доставка і самовивіз
Житомир
Доставка і самовивіз
Івано-Франківськ
Доставка і самовивіз
Київ
Доставка і самовивіз
Кропивницький
Доставка і самовивіз
Увесь список

044 222 777 0

Контакти

+38 044 222 777 0+38 080 033 060 0
Безкоштовно по Україні
zakaz@okwine.ua
Для замовлень і пропозицій

Графік роботи call-центру:

Будні:з 9:00 до 19:00
Вихідні:з 10:00 до 18:00
ua
ru
okwine logo

Виберіть місто:

Вінниця
Доставка і самовивіз
Дніпро
Доставка і самовивіз
Житомир
Доставка і самовивіз
Івано-Франківськ
Доставка і самовивіз
Київ
Доставка і самовивіз
Кропивницький
Доставка і самовивіз
Увесь список
Каталог товарів

044 222 777 0

Контакти

+38 044 222 777 0+38 080 033 060 0
Безкоштовно по Україні
zakaz@okwine.ua
Для замовлень і пропозицій

Графік роботи call-центру:

Будні:з 9:00 до 19:00
Вихідні:з 10:00 до 18:00
ua
ru
okwine logo
Вхід
Реєстрація

Фільтри

Рекомендовані

    Сидр

    Рекомендовані

      Сидр — давній і витончений алкогольний напій виготовлений з ферментованого соку стиглих яблук. Надзвичайно популярний у багатьох країнах світу, зокрема й в Україні, завдяки дуже свіжому, фруктовому смаку. Сидри завжди вражають своєю унікальністю та яскравим солодким ароматом. Хороший сидр купити можна у виномаркеті ОКВАЙН, де ціна сидру є надзвичайно вигідною.

      Історія сидру

      Історія сидру налічує тисячоліття, проте відомо, що він виник у давньому Середземномор'ї, а його коріння можна простежити до часів стародавнього Риму й Греції. Перші згадки про сидр алкоголь сягають понад 2000 років тому. У середньовіччі алкогольний сидр став популярним напоєм в Європі, особливо в Англії та Франції. Активно виготовляли сидр монахи, які відносили його до своїх харчових запасів.


      В середині XVII століття в Англії почали вирощувати нові сорти яблук, придатні для виробництва сидру. Це сильно посприяло розвитку його промислового виробництва. Європейські колоністи привезли традиції виробництва сидру й в Північну Америку, де він став популярним напоєм серед перших поселенців. У часи великої заборони (1920-1933 рр.) США обмежили виробництво й споживання алкоголю, включаючи алкогольний напій сидр. Проте після зняття заборони сидр отримав другий подих, а купити сидр стало простим для споживачів.


      В останні десятиліття сидр завоював велику популярність по всьому світу. Існує велика різноманітність сортів, від сухих до солодких, від спиртових до безалкогольних. А сам сидр купити Київ або інше місто вигідно в ОКВАЙН, де сидр ціна приємно вас здивує.

      Як виготовляють сидр?

      Приготування сидру максимально високої якості включає декілька етапів. Залежно від рецептури можна використовувати різні сорти яблук та різні методи ферментації й обробки. Розглянемо ази виробництва традиційного сидру, оскільки від цього залежать сидр ціни.


      Вибір сировини
      Базовим кроком є вибір якісних яблук. Найкраще використовувати спеціальні сорти, які мають високий вміст цукру й дуже ароматні. Саме вибір плодів відіграє одну з найважливіших ролей у смаковій палітрі сидру.


      Пресування
      Очищені яблука подрібнюють або перетирають на терці (у домашніх умовах). А далі пресують, щоб отримати максимальну кількість яблучного соку.


      Ферментація
      Яблучний сік збагачують дріжджами для ферментації та поміщають у спеціальний контейнер, де проходить бродіння. Під впливом дріжджів цукри перетворюються в алкоголь й вуглекислоту. Тривалість ферментації може варіюватися до кількох тижнів.


      Фільтрація й розлив
      Після ферментації сидр фільтрують для видалення осаду та розливають у пляшки чи дубові бочки для подальшого дозрівання. У виномаркетах доступно купити сидр онлайн та отримати консультацію сомельє, де дізнатися ціна сидр.

      Види сидру

      На етикетці сидру кожен виробник вказує категорію напою залежно від вмісту цукру.


      Dry (або Brut)
      Має дуже низький вміст цукру й виражений кислий смак. Дуже схожий на сухе вино з виразними фруктовими нотками й кислувато-терпким фінішем. У смаковому профілі добре відчутні таніни. Середня фортеця — 4,5-8%.


      Medium (Demi-sec)
      Більш солодкий сидр зі збалансованим кисло-солодким букетом. Має помірний вміст цукру, але з вираженими фруктовими й кислуватими нотками. Вважається універсальним вибором, що задовольнить більшість цінителів. Середня міцність — 4-5%.


      Sweet (Doux)
      Солодкий сидр з високим вмістом цукру, що найбільше схожий на яблучний сік з алкоголем. Легкий, свіжий у смаку та з пряними солодкуватими мотивами у фініші. Найбільш популярний серед тих, хто обожнює солодкі напої. Середня фортеця становить близько 3-4%.

      Де купити сидр із доставкою?

      Магазин сидру ОКВАЙН пропонує алкогольний сидр купити для справжніх цінителів якості та аромату. Наша місія — дарувати кожному можливість насолоджуватися справжнім смаком сидру алкоголю з неперевершеним яблучним букетом. У асортименті ви знайдете різні види сидру, що відповідають усім смакам й уподобанням. Від сухого до солодкого, від газованого до негазованого, ми пропонуємо різноманіття стилів і сортів, щоб ви завжди могли обрати найкращий сидр інтернет магазин.


      Ми співпрацюємо з виробниками, які пильно відбирають відмінні сорти яблук та вдосконалюють процес виробництва, тому можна впевнено сидр купити онлайн. Ви можете прийти в наш магазин й купити сидр Київ чи в іншому місті для дегустації. ОКВАЙН дає можливість доставки будь-яким зручним способом, щоб хвилюватися про ціну сидру.