Yaro
Yaro – сімейний бізнес, заснований Юлією і Данилом Приваловими в 2016 році. Компанія займається виробництвом «здорових продуктів» із натуральних інгредієнтів. Перш ніж представити споживачам перші продукти, Юлія вивчала праці гуру здорового харчування, зокрема методики і підходи сім'ї Шено, Олександра Юнга, Наталі Роуз. Найбільше на неї вплинув Колін Кемпбелл і його дослідження про цілісний підхід до харчування. Так з'явилася основа філософії бренду: їжа – це те, з чого починається кожен з нас. Місією Яро є переконання оточуючих в тому, що правильне харчування може бути приємним і смачним.
Першими продуктами компанії стали смузі і пюре для очищення організму. Щороку асортимент розширювався і нині під ТМ виготовляється у 10 разів більше продукції. Тепер, крім детокс-програм, бренд додав повноцінні програми харчування, десерти, солодощі без цукру та інші корисні страви. YARO не боїться експериментувати: так бренд першим в Україні почав використовувати кероб для глазурування цукерок.
Раніше YARO купували рецепти у закордонних клініках, а тепер кондитери компанії самостійно розробляють продукти. Виробнича потужність підприємства становить 2 тонни на місяць. На благо підприємства працюють 100 співробітників. На кухонному виробництві виготовляють крафтові страви, а на кондитерському – безглютенову лінійку. Товари YARO не містять борошна і продукти тваринного походження. Головною сировиною є горіхи, насіння, суперфуди і цільнозернові крупи. Замість цукру використовуються кокосовий сироп і сироп із топінамбура. Продукти бренду відзначені сертифікатами ISO 22000 та ISO 9001.
Сайт виробника:
www.yaro.ua
Першими продуктами компанії стали смузі і пюре для очищення організму. Щороку асортимент розширювався і нині під ТМ виготовляється у 10 разів більше продукції. Тепер, крім детокс-програм, бренд додав повноцінні програми харчування, десерти, солодощі без цукру та інші корисні страви. YARO не боїться експериментувати: так бренд першим в Україні почав використовувати кероб для глазурування цукерок.
Раніше YARO купували рецепти у закордонних клініках, а тепер кондитери компанії самостійно розробляють продукти. Виробнича потужність підприємства становить 2 тонни на місяць. На благо підприємства працюють 100 співробітників. На кухонному виробництві виготовляють крафтові страви, а на кондитерському – безглютенову лінійку. Товари YARO не містять борошна і продукти тваринного походження. Головною сировиною є горіхи, насіння, суперфуди і цільнозернові крупи. Замість цукру використовуються кокосовий сироп і сироп із топінамбура. Продукти бренду відзначені сертифікатами ISO 22000 та ISO 9001.
Сайт виробника:
www.yaro.ua