Ваше місто - ?

Виберіть місто:

Вінниця
Доставка і самовивіз
Дніпро
Доставка і самовивіз
Житомир
Доставка і самовивіз
Івано-Франківськ
Доставка і самовивіз
Київ
Доставка і самовивіз
Кропивницький
Доставка і самовивіз
Увесь список

044 222 777 0

Контакти

+38 044 222 777 0+38 080 033 060 0
Безкоштовно по Україні
zakaz@okwine.ua
Для замовлень і пропозицій

Графік роботи call-центру:

Будні:з 9:00 до 19:00
Вихідні:з 10:00 до 18:00
ua
ru
okwine logo

Виберіть місто:

Вінниця
Доставка і самовивіз
Дніпро
Доставка і самовивіз
Житомир
Доставка і самовивіз
Івано-Франківськ
Доставка і самовивіз
Київ
Доставка і самовивіз
Кропивницький
Доставка і самовивіз
Увесь список
Каталог товарів

044 222 777 0

Контакти

+38 044 222 777 0+38 080 033 060 0
Безкоштовно по Україні
zakaz@okwine.ua
Для замовлень і пропозицій

Графік роботи call-центру:

Будні:з 9:00 до 19:00
Вихідні:з 10:00 до 18:00
ua
ru
okwine logo
Вхід
Реєстрація
logo-Ukrainian Caviar Berry

Ukrainian Caviar Berry

Ukrainian Caviar Berry – український виробник ікри осетра з берегів Південного Бугу, Вінницька область. Племінному поголів'ю найбільшого рибного господарства вже більше 15 років, а маткова складова є чистою лінією азовської популяції російського осетра і бестера. На відміну від багатьох аквакультурних господарств, риба Ukrainian Caviar Berry знаходиться не в установках закритого типу, а у відкритому водоймищі з проточною водою, що максимально відтворює природне середовище. Уважність, турбота та відповідальність – ключові фактори господарства. Раціон для риб підбирається за особливими вимогами: для заготівлі корму з Азовського моря спеціально виловлюється свіжий дикий мальок і ракоподібні. Виробництво принципово не використовує гормони росту і антибіотики, а перша підгодівля починається відразу після народження. Головна мета Ukrainian Caviar Berry – розведення та популяризація осетра, який знаходиться на межі зникнення. Виробник приєднався до всіх державних програмах, які регулюють захист і відновлення цього виду риб. Саме тому було прийнято рішення відмовитися від «забійного» способу видобутку і впровадити щадну технологію «осетрового доїння» – прижиттєвого вилучення ікри з черевної порожнини. Девіз «Не втратити жодної рибини!» обрано невипадково: одна особина може виробляти ікру близько 100 років, тому збереження осетра для бренда пріоритетна. Ukrainian Caviar Berry справедливо вважається одним із найбільших українських виробництв, яке займається репродукцією осетрових порід. Сьогодні знайти якісну справжню ікру осетра – завдання не з простих, оскільки в природних умовах риба дозріває 12-15 років. Однак, купуючи продукцію Ukrainian Caviar Berry можна бути впевненим у високій якості ікри та її збалансованому букеті смаків. Після ретельного відбору «чорне золото» вакумують у скляному посуді. Завдяки делікатному застосуванню рафінованої солі смакові якості зберігають свою свіжість і насиченість. З особливою увагою компанія ставиться і до упаковки: її обов'язковою складовою є генератори холоду.Сайт виробника:caviar.net.ua