
Simon Coll
Історія знаменитого іспанського шоколаду Simon Coll розпочалася у 1840 році з відкриття шоколадної фабрики Сант-Садурні-д'Анойя, за 40 км від Барселони. Протягом багатьох років управління компанією переходило від покоління до покоління сім'ї Колл, і кожен зробив свій внесок у розвиток бізнесу. У середині 1950-х років Мікель Колл, представник четвертого покоління, розширив торгівлю по всій Каталонії та побудував новий сучасний завод, який продовжує працювати й нині.
Його син, Хав'єр Колл, розробив великий асортимент шоколадних виробів невеликих розмірів, а також святкові батончики на Різдво та Великдень, що сприяло зміцненню компанії на комерційній основі, а також зробило фабрику кращим постачальником для багатьох кондитерських та пекарень. У відповідь на споживчий попит, що зростав, Сімон Колл почав виготовляти шоколад із високим відсотком какао, а також батончики з шоколадом та нугою, для якої використовувалися найкращі горіхи країни.
Ці напрямки допомогли розширенню популярності бренду як по всій Іспанії, так і області експортних ринків у 20 країнах світу. Перехід у 21 століття ознаменувався будівництвом другої фабрики в Сант-Садурні і роботизованого складу, які мають підвищену потужність і покращену якість обслуговування. Нове покоління сім'ї Колл, вже шосте, планує повне інновацій майбутнє, яке продовжить давню історію Simon Coll у світі шоколаду, зберігаючи вірність цінностям компанії.
На відміну від звичайної для сьогодення практики, коли фабрики закуповують готову олію-какао, Simon Coll's відбирає какао-боби з кількох різних країн та робить свій власний шоколад із нуля. Вибір високоякісних какао-бобів з Африки, Північної та Південної Америки у поєднанні з власним унікальним процесом обсмажування є ключовими факторами, які визначають органолептичні характеристики чудового шоколаду Simon Coll.
Сайт виробника:
www.simoncoll.com