
Mol'far
Українська компанія Mol'far родом з Київщини та відповідає за екологічне виробництво природних чаїв. Своєю основоположною філософією бренд називає мінімалізм, який зараз вже став сучасним трендом. Мінімалізм вчить нас «бути собою», а не «створювати враження себе» та фокусується на головних речах, відмовляючись від надлишковості. У своїй мінімалістичній концепції команда зберігає акцент на якісному продукті без всього зайвого.
Уся продукція бренду має сертифікати європейського зразка. Перш ніж отримати дозвіл на таке маркування, незалежні експерти ретельно перевіряють виробництво, досліджують сировину та готову продукцію на відповідність еко стандартам. Саме 100% органічний склад чаїв, відповідальне й етичне ставлення до довкілля формують світогляд чаїв Mol'far.
Усі трави вирощують на плантаціях в селищі Пилипець, на північних схилах полонини Боржави, поблизу водоспаду Шипіт. Сам процес виготовлення кипрійного чаю поділяють на 6 основних етапів: збір чайного листа, підв’ялення, ферментація, прожарювання, сушка та фасування. Крафтова упаковка виготовлена з екологічних матеріалів: з мінімальною кількістю фарби, без клею, поліетилену та поліпропілену.
Країна:
Україна
Сайт виробника:
molfar-tea.com
Уся продукція бренду має сертифікати європейського зразка. Перш ніж отримати дозвіл на таке маркування, незалежні експерти ретельно перевіряють виробництво, досліджують сировину та готову продукцію на відповідність еко стандартам. Саме 100% органічний склад чаїв, відповідальне й етичне ставлення до довкілля формують світогляд чаїв Mol'far.
Усі трави вирощують на плантаціях в селищі Пилипець, на північних схилах полонини Боржави, поблизу водоспаду Шипіт. Сам процес виготовлення кипрійного чаю поділяють на 6 основних етапів: збір чайного листа, підв’ялення, ферментація, прожарювання, сушка та фасування. Крафтова упаковка виготовлена з екологічних матеріалів: з мінімальною кількістю фарби, без клею, поліетилену та поліпропілену.
Країна:
Україна
Сайт виробника:
molfar-tea.com