
Martin Miller's
Martin Miller's – преміальний бренд джину, спирти для якого переганяють на британській винокурні, а бутилювання здійснюється в Ісландії. Напої компанії були не раз відзначені престижними міжнародними нагородами, серед яких – «The Gin Masters», «World Gin Awards», «Ultimate Spirits Challenge», «World Gin Awards» та інші. Кожна пляшка алкоголю має унікальний характер, автентичний смак і розгонистий букет відтінків. Джини широко використовуються барменами для створення коктейлів, а також цінуються найвимогливішими експертами і дегустаторами. Ідея створення джина відвідала Мартіна Міллера наприкінці кінці минулого століття, коли індустрія переживала не найкращі часи. У 1998 році засновник компанії зустрівся зі своїми друзями Девідом Бромігом і Андреасом Верстігом за обідом в Ноттінг-Хіллі. Мартіну не сподобалася якість коктейлю на основі джина і тоніка, він вважав занадто нудним і тривіальним. Міллер вирішив почати виробляти власний джин із незабутнім смаком. Одержимий ідеєю чоловік активно взявся розробляти рецептури і підключати до бізнесу фахівців. У 1999 році спільно з партнерами Мартін заснував винокурню в Ленглі. Рушійною ідеєю бізнесу було створення класичного джину з тонким смаком. До складу напою увійшли ялівець, що росте в Тоскані й Індії, кориця з Китаю, французький дудник і флорентійський ірис. Основу напою становить вода з Ісландії. Жива вода з джерел стала основою «магії» джина, оскільки, на відміну від демінералізованої води, вона м'яка і кришталево чиста. Спирти відправляються до селища Борганес на західному узбережжі Ісландії. Там проводиться мар'яж англійського спирту з ісландською водою. У процесі дистиляції спиртові пари проходять через «ягідний лоток» з рослинами. Це надає палітрі насиченості і багатогранності. Перегонка пряних і цитрусових спиртів проводиться окремо. Потім дистиляти змішуються, а купаж доповнюється свіжим настоєм огірка.Сайт виробника: www.martinmillersgin.com