
Marco Bonfante
Сімейна виноробня Marco Bonfante заснована у 2000 році, коли Мікаелла та Марко розпочали власний виробничий процес на колишньому підприємстві батька. Марко, який закінчив енологічну школу Альби, є виноробом та займається виробництвом й управлінням компанією у співпраці з консультантом-енологом Джанлукою Скальйоне, агрономом Даніелем Еберле та лабораторією аналізу Bio-Chemical. В той час адміністративне управління та управління відвантаженнями є відповідальністю його сестри Мікаели. Уся філософія виробництва відображає фірмовий смак Бонфанте, який базується на інтуїції з акцентом на просту елегантність.
Компанія пропонує імідж якості, побудований завдяки наполегливій роботі з брендингом, що призвело до популярності як в Італії, так і за кордоном. Близько 50% продукції проходить вініфікацію на виноробні Nizza Monferrato згідно з її правил, а решта — вініфікується згідно з правилами регіону, визначеного найменуванням. Пристрасть до землі є двигуном Marco Bonfante, тому майстри дотримуються процесів з низьким впливом на навколишнє середовище. Саме повага до навколишнього середовища допомагає отримувати високоякісні вина з турботою про виноградники, основою яких є низька врожайність з лози.
Країна:
Італія
Сайт виробника:
www.marcobonfante.com



