
Luigi Bosca
Компанія Luigi Bosca заснована у 1901 році Леонсіу Арізу та вже більше ста років є справжнім винним гігантом Аргентини. Зараз Луїджі Боска володіє сімома виноградниками площею понад 700 га. Маєтки розташовані в Лухан-де-Куйо: «Виноградники Los Nobles» у Лас-Компуертас, «Виноградники La Linda» у Вістальбі, «Виноградники La Puntilla та La España» у Карродільї; два виноградники в регіоні Майпу і «виноградники Los Miradires» у долині Уко. Найстаріший виноградник датується 1863 роком, «Finca Los Nobles» із лозами віком 90 плюс у Лас-Компуертас та є домом для найкращих вин компанії.
Родина Арізу є піонерами в історії виноробства Мендози. У 1989 році вони активно працювали, щоб створити найменування походження (DO) Lujan de Cuyo та підняти цю географічну область до відомого виноробного регіону. У 2017 році до компанії приєднується Пабло Кунео — інженер сільського господарства, який стає головним виноробом бренду. Пабло пропонує інноваційний новий підхід, і робить акцент на елегантності при виробництві напоїв.
Зараз підприємством управляють нащадки засновника, третє та четверте покоління сім'ї Арізу, які завдяки амбітним цілям та зусиллям, започаткованим багато років тому, вивели аргентинське вино на міжнародну арену. Завдяки кліматичним особливостям Аргентини, сімейне підприємство створює унікальні вина зі збалансованою та приголомшливою органолептикою.
Компанія керується чотирма основними правилами: всесвітнє розширення, підтримка престижу, заснованого на досвіді, що передається з покоління в покоління, стабільно висока якість своїх вин та вічне прагнення до досконалості через інновації. В даний час дім експортує більшу частину своєї продукції до 50 країн на п'яти континентах, зберігаючи лідерство у преміум-сегменті на місцевому ринку.
Сайт виробника:
luigibosca.com
Родина Арізу є піонерами в історії виноробства Мендози. У 1989 році вони активно працювали, щоб створити найменування походження (DO) Lujan de Cuyo та підняти цю географічну область до відомого виноробного регіону. У 2017 році до компанії приєднується Пабло Кунео — інженер сільського господарства, який стає головним виноробом бренду. Пабло пропонує інноваційний новий підхід, і робить акцент на елегантності при виробництві напоїв.
Зараз підприємством управляють нащадки засновника, третє та четверте покоління сім'ї Арізу, які завдяки амбітним цілям та зусиллям, започаткованим багато років тому, вивели аргентинське вино на міжнародну арену. Завдяки кліматичним особливостям Аргентини, сімейне підприємство створює унікальні вина зі збалансованою та приголомшливою органолептикою.
Компанія керується чотирма основними правилами: всесвітнє розширення, підтримка престижу, заснованого на досвіді, що передається з покоління в покоління, стабільно висока якість своїх вин та вічне прагнення до досконалості через інновації. В даний час дім експортує більшу частину своєї продукції до 50 країн на п'яти континентах, зберігаючи лідерство у преміум-сегменті на місцевому ринку.
Сайт виробника:
luigibosca.com