Konrad
Konrad – культова пивоварня, заснована в 1560 році в місті Ліберець, Чехія. З моменту заснування на виробництві строго дотримуються санітарних норм, обсягів звареного пива і стандартів якості. У комплексі з унікальними рецептурами, а також інгредієнтами найвищої якості це визначило успіх компанії.
У другій половині 19 століття напоїв Конрада вистачало не тільки для міщан, а й для жителів навколишніх поселень, оскільки щороку завод виробляв 200 000 барелів, 10 324 00 літрів експортувалося. Підприємства було зведено неподалік від Вратіславіце. Оптимальні кліматичні умови, шикарні джерела питної води та мальовнича природа були тільки на руку майстрам. Навесні 1873 року розпочалося будівництво великого заводу, а через рік відбулося урочисте відкриття. У лічені місяці чеське пиво, виготовлене в кількості 34680 гектолітрів, прославилося у Відні.
У 1875 році компанія зіткнулася з низкою труднощів: хміль подорожчав, а попит на пиво впав. Пивоварня опинилася на межі закриття, проте в 1880 році її придбали місцеві підприємці, які відновили його повноцінну роботу. На цьому етапі Konrad отримав друге життя і посів друге місце серед найбільших пивоварень Чехії.
У 1890 році завод модернізувався і навіть удостоївся нагороди за високу якість від імператора Франца Йосипа I. На стику 19 і 20 століть завод почав конкурувати з дворянськими міні-пивоварнями, проте його потужності все ж виявилися сильнішими. У 20 столітті компанія змінювала власників, назви, переживала злети та падіння, але виняткова якість і професіоналізм залишалися незмінними. Сьогодні Конрад випускає 10 найменувань пива, кожне з яких щорічно завойовує престижні міжнародні нагороди. Напої популярні не тільки на батьківщині, але і в Німеччині, Франції, Іспанії, Італії та Швеції.
Сайт виробника:
www.pivo-konrad.cz
У другій половині 19 століття напоїв Конрада вистачало не тільки для міщан, а й для жителів навколишніх поселень, оскільки щороку завод виробляв 200 000 барелів, 10 324 00 літрів експортувалося. Підприємства було зведено неподалік від Вратіславіце. Оптимальні кліматичні умови, шикарні джерела питної води та мальовнича природа були тільки на руку майстрам. Навесні 1873 року розпочалося будівництво великого заводу, а через рік відбулося урочисте відкриття. У лічені місяці чеське пиво, виготовлене в кількості 34680 гектолітрів, прославилося у Відні.
У 1875 році компанія зіткнулася з низкою труднощів: хміль подорожчав, а попит на пиво впав. Пивоварня опинилася на межі закриття, проте в 1880 році її придбали місцеві підприємці, які відновили його повноцінну роботу. На цьому етапі Konrad отримав друге життя і посів друге місце серед найбільших пивоварень Чехії.
У 1890 році завод модернізувався і навіть удостоївся нагороди за високу якість від імператора Франца Йосипа I. На стику 19 і 20 століть завод почав конкурувати з дворянськими міні-пивоварнями, проте його потужності все ж виявилися сильнішими. У 20 столітті компанія змінювала власників, назви, переживала злети та падіння, але виняткова якість і професіоналізм залишалися незмінними. Сьогодні Конрад випускає 10 найменувань пива, кожне з яких щорічно завойовує престижні міжнародні нагороди. Напої популярні не тільки на батьківщині, але і в Німеччині, Франції, Іспанії, Італії та Швеції.
Сайт виробника:
www.pivo-konrad.cz