
Kentucky Walker
Легендарна історія Kentucky Walker почалася понад 300 років тому, як данина поваги першим дистиляторам, які перетворили "воду життя" на бурбон. Протягом багатьох поколінь дистилятори вдосконалювали своє ремесло, щоб втілити дуже виразний американський дух. Винокурня є вагомою частиною найвеличнішої історії та дійсно вшановує тих, хто мав сміливість і креативність, побудувати сучасну американську індустрію бурбона.
У процесі виготовлення віскікурня продовжує успішно експериментувати з пюре, фруктами, зерном, корінням, корою. Однак є один чарівний рецепт, якого дотримуються майстри Kentucky Walker, а це кукурудза, ячмінь, жито та пшениця у правильних пропорціях. Витримують віскі щонайменше 48 місяців, щоб надати йому справжнього характеру, який стане найкращим в Америці. Також, відомо, що винокурня все ще використовує той самий традиційний процес дистиляції та високоякісні інгредієнти, що й наші предки.
На етикетці кожної пляшки зображений олень, який є символом бренду. Навіть існує давня легенда, за якою великий олень зі срібними рогами, названий "Королем лісів", відвідував ферми Кентуккі, де вирощували кукурудзу, та приносив удачу у вигляді рясних урожаїв. Саме урожай, який залишався, місцеві фермери почали використовувати для виробництва бурбона, що отримав особливу пошану в Америці.
Регіон:
Кентуккі (США)
Сайт виробника:
kentuckywalkerbourbon.com
У процесі виготовлення віскікурня продовжує успішно експериментувати з пюре, фруктами, зерном, корінням, корою. Однак є один чарівний рецепт, якого дотримуються майстри Kentucky Walker, а це кукурудза, ячмінь, жито та пшениця у правильних пропорціях. Витримують віскі щонайменше 48 місяців, щоб надати йому справжнього характеру, який стане найкращим в Америці. Також, відомо, що винокурня все ще використовує той самий традиційний процес дистиляції та високоякісні інгредієнти, що й наші предки.
На етикетці кожної пляшки зображений олень, який є символом бренду. Навіть існує давня легенда, за якою великий олень зі срібними рогами, названий "Королем лісів", відвідував ферми Кентуккі, де вирощували кукурудзу, та приносив удачу у вигляді рясних урожаїв. Саме урожай, який залишався, місцеві фермери почали використовувати для виробництва бурбона, що отримав особливу пошану в Америці.
Регіон:
Кентуккі (США)
Сайт виробника:
kentuckywalkerbourbon.com