Kaserei
Kaserei – німецький виробник молочної продукції, який ось уже 100 років розвиває та популяризує сімейні традиції сироваріння по всьому світу. На одній з найсучасніших і найбільш високотехнологічних фабрик Європи працюють професіонали своєї справи, що піклуються про якість і натуральність продукції. Рецептура Kaserei передається з покоління в покоління.
Історія бренду почалася з розробок сировара Юліуса Хіршле Камамберу, який мав принципово новий смак. Вже за рік спільно з Леопольдом Імлером майстер заснував компанію Camembert-Industrie-Heising. Відмінною рисою отриманого Камамберу були свіжі нотки грибів у ароматі, за що його й назвали «Камамбер печериця». Творці зареєстрували логотип «Шампіньйон», завдяки чому пізніше з'явився на світ бренд Champignon Camembert.
Невеликий молочний завод почав приносити плоди і перетворився на успішний бізнес. У 1961 році компанію придбала сім'я Хофмайстера, яка розширила її до повноцінного холдингу. Понад усе для керівництва стоять сімейні цінності і повага до традицій, які допомагають зберегти культуру фамільного бізнесу. Kaserei Champignon пережила Німецьку Імперію Бісмарка, дві світові війни та інші історичні перипетії, довівши, що якість і самовідданість існують поза часом.
Асортимент виробника був не раз відзначений міжнародними нагородами. Вся продукція Kaserei є вегетаріанською. Для виготовлення сирів використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. Також на кожній упаковці можна помітити позначку «Lactose Frei», що свідчить про придатність сиру для людей з непереносимістю лактози.
Сайт виробника:
www.champignon-international.com