Kah
Текіла Ках або ж Череп, як її називають, – мексиканський напій, який подається у своєрідній пляшці у формі черепа. Завдяки цьому, мексиканцям вдається зберігати власні традиції.
Атрибут тісно переплітається із мексиканським заходом, коли примари приходили до своїх близьких і родичів. Саме тому мексиканці виготовляють сувеніри, їжу і пляшки у формі черепа.
Текіла Ках випускається у 4 типах: Blanco, Reposado, Anejo, Extra Anejo. Fabrica de Tequilas Finos виготовляє якісну продукцію. Для того, щоб створити напій, майстри організації:1. Подрібнюють пінью, а потім поміщають її до пічі з цегли для обсмажування.
2. Ягоди поміщаються під прес, щоб отримати натуральний сік,який не почне бродити.
3. Потім напій дистилюється два рази.
4. Молоді сорти відразу ж розливають по пляшках, а старі залишають в бочках для витримки.
Репосадо настоюється в бочках від 10 місяців. Він має бурштиновий відтінок із золотистими переливами, а його смак – прекрасне поєднання ноток дуба і агави, завдяки чому напій – не різкий і не грубий, а більш м'який і ніжний.
Anejo – найстарший мексиканський напій, який витримують від 1 року. Він має солодкуватий запах і пікантний смак. Цей тип відрізняється золотистим відтінком.
Сорт Екстра потрібно настоювати понад 3 роки. Він розливається до різних пляшок, що мають форми черепа. Найчастіше вони – жовтого, чорного і білого кольорів. Ця текіла – найсмачніша, але водночас зможе вдарити по вашій кишені.
Спиртне подається у вузьких чарках, які розширюються до верху. Вона подається як в чистому вигляді, так і в коктейлях. Якщо сорт – порівняно старий, то його варто подати з гарячим шоколадом, кавою або морозивом з ванілі.
Напій також подають до таких страв, як сир, курячі стегенця, мексиканське буріто. Якщо ви звикли запивати алкоголь, то ви можете використовувати сангріту, до якої входить томатний або гранатовий сік з додаванням перцю чилі, але запивати текілу варто маленькими ковтками.
Регіон:
Халіско (Мексика).
Сайт виробника:
www.kahtequila.com
Атрибут тісно переплітається із мексиканським заходом, коли примари приходили до своїх близьких і родичів. Саме тому мексиканці виготовляють сувеніри, їжу і пляшки у формі черепа.
Текіла Ках випускається у 4 типах: Blanco, Reposado, Anejo, Extra Anejo. Fabrica de Tequilas Finos виготовляє якісну продукцію. Для того, щоб створити напій, майстри організації:
Репосадо настоюється в бочках від 10 місяців. Він має бурштиновий відтінок із золотистими переливами, а його смак – прекрасне поєднання ноток дуба і агави, завдяки чому напій – не різкий і не грубий, а більш м'який і ніжний.
Anejo – найстарший мексиканський напій, який витримують від 1 року. Він має солодкуватий запах і пікантний смак. Цей тип відрізняється золотистим відтінком.
Сорт Екстра потрібно настоювати понад 3 роки. Він розливається до різних пляшок, що мають форми черепа. Найчастіше вони – жовтого, чорного і білого кольорів. Ця текіла – найсмачніша, але водночас зможе вдарити по вашій кишені.
Спиртне подається у вузьких чарках, які розширюються до верху. Вона подається як в чистому вигляді, так і в коктейлях. Якщо сорт – порівняно старий, то його варто подати з гарячим шоколадом, кавою або морозивом з ванілі.
Напій також подають до таких страв, як сир, курячі стегенця, мексиканське буріто. Якщо ви звикли запивати алкоголь, то ви можете використовувати сангріту, до якої входить томатний або гранатовий сік з додаванням перцю чилі, але запивати текілу варто маленькими ковтками.
Регіон:
Халіско (Мексика).
Сайт виробника:
www.kahtequila.com