okwine logo

Fol Epi

Fol Epi – бренд вишуканого французького сиру, який з'явився на північному заході Франції у 1989 році. Його виробляють в долині річки Луари за традиційним рецептом з добірних інгредієнтів. Французьке ноу-хау виготовляють на сучасній сирній фабриці Perreault в Майенні. На благо холдингу працюють понад 500 кваліфікованих співробітників, а обіг продажів становить 139,12 мільйона доларів на рік. Крім Фоль Епі в корпоративну сім'ю входять ще 334 компанії.

«Фоль Епі» дослівно перекладається як «колос дикої пшениці». Продукція виготовляється з пастеризованого коров'ячого молока, зібраного на фермах навколо сироварні. Відповідно до технології, після ферментації молока сирну масу прогрівають до 50-60 С. Завдяки цьому процесу сир стає щільніше, а його смако-ароматика – більш насиченою. Далі маса пресується, з неї видаляється сироватка і формується кінцевий продукт. Смако-ароматика сиру Fol Epi має яскраві фруктові ноти, ніжну текстуру і пряність. Після дозрівання в ньому відчуваються нові відтінки. Улюблена закуска французів від перевіреного виробника тепер доступна і в Україні: придбати сир Фоль Епі можна в мережі виномаркетів OKwine.

Сайт виробника:
www.quiveutdufromage.com/m-fol-epi