
Dal Cero Family
Dal Cero Family – знаменита італійська виноробна компанія, історія якої розпочалася у 1934 році з придбання Аугустом Даль Серо ділянки землі під погаслими вулканами Крочетта і Кальваріна. Обрана територія потребувала багато роботи, до якої власник був готовий. Попри те, що Аугусто погано розбирався в геології, його знання про виноробство були широкими. Він розумів, що посадити лози на вулканах в оточенні лісів – хороша ідея і, як виявилося пізніше, не помилився.
У 1940 році Аугусто відправився на війну, і справу довелося призупинити. Через 5 років діяльність сімейної виноробні відновилася, проте довелося починати все заново. У планах фермера було засадити якомога більше територій виноградом, аж до піку вулкана. Він зупинився лише тоді, коли видерся на вершину і виявив лише хмари над нею.
Після смерті Аугусто справа перейшла до рук його синів – Даріо і Джузеппе, які були досить молодими. Перед ними стояло завдання розширити горизонт мрії їх батька і збільшити кількість виноградників у Ронке. На початку 1980-х брати зосередили увагу на Кортоне в Тоскані і прийняли рішення присвятити себе виробництву автентичних червоних вин.
Не так давно виноробне господарство розширилося у Вальполічелло, виноробнею керує третє покоління династії – Давиде, Ніко і Франческа. Бренд дотримується філософії створення якісних вин, що втілюють характер теруару, а також повагою до традицій. Також для компанії важливо тримати зв'язок зі споживачами та прислухатися до їхньої думки. Сім'я працює за принципом концепції природного балансу, яка передбачає забезпечення екологічно чистого ґрунту для отримання кращої сировини. Мільйони шанувальників люблять вина Dal Cero Family за притаманну їм елегантну простоту, насичену смако-ароматику і питкість.
Сайт виробника:
www.dalcerofamily.it
У 1940 році Аугусто відправився на війну, і справу довелося призупинити. Через 5 років діяльність сімейної виноробні відновилася, проте довелося починати все заново. У планах фермера було засадити якомога більше територій виноградом, аж до піку вулкана. Він зупинився лише тоді, коли видерся на вершину і виявив лише хмари над нею.
Після смерті Аугусто справа перейшла до рук його синів – Даріо і Джузеппе, які були досить молодими. Перед ними стояло завдання розширити горизонт мрії їх батька і збільшити кількість виноградників у Ронке. На початку 1980-х брати зосередили увагу на Кортоне в Тоскані і прийняли рішення присвятити себе виробництву автентичних червоних вин.
Не так давно виноробне господарство розширилося у Вальполічелло, виноробнею керує третє покоління династії – Давиде, Ніко і Франческа. Бренд дотримується філософії створення якісних вин, що втілюють характер теруару, а також повагою до традицій. Також для компанії важливо тримати зв'язок зі споживачами та прислухатися до їхньої думки. Сім'я працює за принципом концепції природного балансу, яка передбачає забезпечення екологічно чистого ґрунту для отримання кращої сировини. Мільйони шанувальників люблять вина Dal Cero Family за притаманну їм елегантну простоту, насичену смако-ароматику і питкість.
Сайт виробника:
www.dalcerofamily.it