okwine logo
logo-Choya

Choya

Японська компанія «Choya» була заснована в 1914 році, і спочатку спеціалізувалася на виробництві виноградного вина, досягнувши певних висот. Воістину знаковим для компанії став 1959 рік, коли було прийнято рішення виробляти Умешу, традиційний японський лікер з фруктів Умі. Цей дивовижний плід із кисло-солодким екзотичним смаком здавна вирощують на території Японії, клімат якої ідеально підходить для оптимального дозрівання.

За останні десятиліття, Умешу значно вдосконалився, насамперед, це стосується якості спирту, на якому настоюють стиглі фрукти. Завдяки новітнім розробкам та інноваціям, компанія Choya використовує висококласний спирт багаторазової перегонки та отримує напої найвищої якості, які відповідають зростаючим запитам сучасного споживача.

У виготовленні лікеру Умешу використовують кілька преміальних сортів Нанко-Уме, які вирощуються у префектурі Вакаяма. Ці соковиті, м'ясисті плоди містять найбільшу кількість лимонної кислоти та перетворюються на ароматний фруктовий лікер протягом одного року, в результаті повільної мацерації цілісних плодів.

Умішу «Choya» - натуральний продукт, що не містить штучних інгредієнтів і консервантів, має насичений фруктовий аромат з нотами мигдалю та марципану, і оригінальний освіжаючий смак. Напій вживається охолодженим, у чистому вигляді і з льодом, також можна додати «Choya» в окріп – цей зігріваючий варіант чудово підійде для холодної пори року.

Сайт виробника:
www.choya.com