
Chocco Via
Історія компанії Chocco Via почалася у 2005 році, коли Анатолій Мартинюк, батько нинішнього керівника, розпочав цукерковий бізнес у місті Дубно. Спершу він займався постачанням сухофруктів на Рівненську кондитерську фабрику, а далі розібрався у технологіях та основах кондитерського бізнесу, й започаткував власну компанію по виробництву цукерок.
Стартувала компанія з напівручного виробництва, тому на той час підприємство виготовляло лише 2 тонни цукерок на місяць. У 2009 році, син засновника Андрій, приєднався до команди та зайнявся налагодженням збуту. Він налагодив експорт по регіонах й з першої спроби підписав кілька масштабних контрактів. З того часу Chocco Via вийшла на новий рівень. На сьогодні, потужність виробництва становить 50-60 тонн продукції на місяць, а на підприємстві діють два цехи з окремими лініями: на першому виготовляють горіхові різновиди цукерок, на другому — цукерки зі сухофруктів.
Країна:
Україна
Сайт виробника:
chocco-via.com.ua
Стартувала компанія з напівручного виробництва, тому на той час підприємство виготовляло лише 2 тонни цукерок на місяць. У 2009 році, син засновника Андрій, приєднався до команди та зайнявся налагодженням збуту. Він налагодив експорт по регіонах й з першої спроби підписав кілька масштабних контрактів. З того часу Chocco Via вийшла на новий рівень. На сьогодні, потужність виробництва становить 50-60 тонн продукції на місяць, а на підприємстві діють два цехи з окремими лініями: на першому виготовляють горіхові різновиди цукерок, на другому — цукерки зі сухофруктів.
Країна:
Україна
Сайт виробника:
chocco-via.com.ua