
Palmer & Co
Французька компанія Palmer & Co заснована у 1947 році, сімома родинами виноробів, в регіоні Монтань-де-Реймс у Шампані. Винних фахівців об'єднало прагнення до досконалості та створення шампанського Дому, відомого своєю пристрастю до гармонії, балансу й прагнення до ідеалу. Сьогодні ці якості, як і раніше, визначають стиль Champagne Palmer&Co. Компанії належать великі теруари Монтань-де-Реймс, де всі виноградники класифікуються як Premier або Grand Cru. Також район Кот-де-Сезанн, Кот-де-Бар і долина Марни завершують цю мозаїку.
Виробництво шампанських вин проходить з повагою до довкілля та збереженням цілісності винограду. Фахівці постійно надають підтримку виноробам у виборі методів, щоб забезпечити максимальну повагу до людей та навколишнього середовища. Неймовірна якість Palmer & Co базується, перш за все, на часі, як невід'ємній складовій стилю Дому. Усі шампанські бренду залишають в контакті з дріжджовим осадом протягом багатьох років, що надає характерну вишуканість смаку й складність аромату. Невінтажні кюве витримують щонайменше три роки, у той час, як марочні кюве — від шести до восьми років, а найбільші пляшки витримують десять і більше років.
Регіон:
Шампань (Франція)
Сайт виробника:
www.champagne-palmer.fr
Виробництво шампанських вин проходить з повагою до довкілля та збереженням цілісності винограду. Фахівці постійно надають підтримку виноробам у виборі методів, щоб забезпечити максимальну повагу до людей та навколишнього середовища. Неймовірна якість Palmer & Co базується, перш за все, на часі, як невід'ємній складовій стилю Дому. Усі шампанські бренду залишають в контакті з дріжджовим осадом протягом багатьох років, що надає характерну вишуканість смаку й складність аромату. Невінтажні кюве витримують щонайменше три роки, у той час, як марочні кюве — від шести до восьми років, а найбільші пляшки витримують десять і більше років.
Регіон:
Шампань (Франція)
Сайт виробника:
www.champagne-palmer.fr