Ваше місто - ?
Виберіть місто:
044 222 777 0
Контакти
Графік роботи call-центру:
Виберіть місто:
044 222 777 0
Контакти
Графік роботи call-центру:
Контакти
Графік роботи call-центру:
Консервація — це метод збереження їжі на тривалий термін шляхом термічної обробки. Цей метод дозволяє зберегти якість їжі, смакові й ароматичні властивості. Консерви є популярним довгостроковим рішенням для зберігання продуктів та приготування смачних страв у будь-який час.
Перші способи консервації були відомі в давньому світі. Наприклад, римляни використовували мед для збереження фруктів і ягід, античні греки консервували оливки в солі. Також у ті часи, активно використовували дегідратацію й сушіння їжі. У середньовіччі консервація поширилась світом — розповсюдженим методом стало зберігання м'яса й риби в солі та їх сушіння для довгого зберігання.
У XVIII столітті французький банкір Лазар Карно винайшов спосіб консервації їжі в скляних пляшках. Це дало початок виробництву консервів, особливо консервованих фруктів і овочів. У середині XIX століття французький кулінар Ніколя Аппер розробив консервацію в металевих банках за методом Аппера. Цей метод полягав у пастеризації їжі, що дозволяло їй зберігатися тривалий час.
З часом купити консерви стало доступним для кожного, а саме виробництво поширилось по всьому світу. Сучасні методи консервації включають високий тиск, термічну обробку та спеціальні пакувальні матеріали, що дозволяють зберегти смак і якість на тривалий термін без додавання хімічних консервантів.
Варення
Один з найпоширеніших і найстаріших методів консервації, що полягає у м'якій тепловій обробці. Варення обожнюють і діти, і дорослі. У нас ви можете консервацію купити для приготування різноманітних страв, включаючи соуси чи десерти.
Овочева консервація
Цей метод дозволяє зберегти свіжість, смак і поживні властивості овочів на тривалий термін. Овочева консервація включає варіння, кислотне консервування, соління та заморожування.
Фруктова консервація
Процес зберігання фруктів та ягід для подовження їхнього терміну придатності. Фрукти можна консервувати різними способами, такими як засолювання, дефростація чи заморожування.
Рибна консервація
Рибна консервація дозволяє зберегти смакові властивості риби, а також усі корисні якості. Такі заготовки можна використовувати для салатів, других страв, закусок чи бутербродів. Якісна рибна консервація Київ представлена в магазині ОКВАЙН.
Оливки та маслини
Це чудова консервація для салатів, піци, запіканок та різних других страв. Найчастіше їх консервують у солоному розчині або маринаді. Оливки зберігають гірку смакову нотку, а от маслини нейтральність і м'ясисту текстуру.
У нашому магазині ви знайдете найкращу консервацію в Україні. Асортимент ОКВАЙН представляє високоякісні консервовані продукти, які гарантовано збережуть свіжість і смак протягом тривалого часу. Ми презентуємо консервація Україна від найкращих марок, відомих своєю відмінною якістю й надійністю. Усі продукти відповідають міжнародним стандартам, а консервація ціна напрочуд демократична.
У магазині ви знайдете різноманітні види консервованих овочів, фруктів, м'ясних та рибних консерв. Якщо вас цікавить питання, консерви ціна, то ОКВАЙН виділяється широким ціновим сегментом. Також, ми пропонуємо консерви з доставкою по всій Україні комфортним для вас способом.