Ваш город - ?
Выберите город:
044 222 777 0
Контакты
График работы call-центра:
Выберите город:
044 222 777 0
Контакты
График работы call-центра:
Контакты
График работы call-центра:
Lobsters є першим австрійським виробником тоніків, які містять невелику кількість цукру. Саме в цьому полягає їх філософія: якщо напій містить багато цукру, то справжній смак повністю перекривається солодкістю.
Особливості Lobsters:
Палітра смаків
Тоніки Lobsters — це відповідь на потребу в менш солодкому безалкогольному напої. У всіх чотирьох смачних варіантах.
Екстрасухий і класичний, з надлегким гіркуватим відтінком хініну.
Рівень цукру: 6,2 g.
Пряний, з пікантною ноткою імбиру, але інтерпретований на сучасний лад.
Рівень цукру: 5,9 g.
Лимон і м’ята – ідеальне поєднання смаків, але ніжне, без зайвого цукру.
Рівень цукру: 6 g.
Надзвичайно сухий, з мʼякою лимонною кислинкою і гірчинкою.
Рівень цукру: 5,9 g.
Приготування: Наповніть келих лонг-дрінк кубиками льоду, налийте джин, додайте цедру лимона або часточки апельсина, або скибочки огірка (за бажанням), залийте тоніком і подавайте з соломинкою.
Приготування: Налийте у склянку горілку, лимонний сік, додайте кубики льоду. Долийте тонік, перемішайте і додайте пару крапель Гренадину. Подавайте з ягодами малини і скибочкою лимона.
Приготування: У келих для вина налийте портвейн і сік лайму, додайте лід, ретельно перемішайте, долийте тонік. Прикрасьте скибочкою лайму і гілочкою м'яти.
Приготування: У великому скляному стакані подрібніть шматочки лайма і налийте тонік. Додайте бітер Angostura і перемішайте. Прикрасьте шматочком лайма, подавайте з соломинкою.
Приготування: Додайте в шейкер кубики льоду, лікер та гілочку м’яти. Енергійно струсіть і процідіть через ситечко в склянку (або кухоль) над кубиками льоду. Долийте імбирний ель і прикрасьте гілочкою розмарину та часточкою лимона. Подавайте з соломинкою.
Приготування: Налийте віскі і сік лайма в склянку поверх кубиків льоду. Долийте імбирний ель і перемішайте. Прикрасьте шматочки лайму та апельсину.
Приготування: Додайте в шейкер: лід, ром, лікер, апельсиновий і лимонний сік та 6 мл біттеру. Енергійно струсіть і процідіть через ситечко у келих. Долийте в напій імбирний ель і перемішайте. Подавайте з полуницею, апельсиновою цедрою та соломинкою.
Приготування: Налийте 6 мл Angostura з кубиками льоду в келих для лонг-дрінків, додайте імбирний ель, цедру лимона та перемішайте. Прикрасьте часточкою лимона і подавайте з соломинкою.
Приготування: Налийте лікер у келих для лонг-дрінків поверх кубиків льоду, додайте листочки м’яти та доверху залийте тоніком. Подавайте з гілочкою м’яти та скибочкою апельсина.
Приготування: Налийте ром поверх кубиків льоду, вичавіть половину лайма і помістіть у келих, додайте листочки м’яти та залийте тоніком. Подавайте з гілочкою м’яти.
Приготування: Змішайте лайм, тростинний цукор і листя м’яти товкачем. Додайте ром і полуничний сік. Доповніть тоніком, прикрасьте полуницею.
Приготування: Налийте лікер у келих для лонг-дрінку поверх кубиків льоду, додайте листочки м’яти та доверху залийте тоніком. Подавайте з гілочкою м’яти і соломинкою.
Приготування: Додайте в шейкер кілька кубиків льоду та всі інгредієнти, крім тоніку. Енергійно струсіть і процідіть через ситечко в келих над кубиками льоду. Долити тонік і перемішати. Покладіть шматочок лайма та полуницю на край склянки та подавайте з соломинкою.
Приготування: Подрібніть лайм, на кубики льоду вилийте апельсиновий сік, додайте біттер, залийте тоніком, перемішайте. Прикрасити часточкою апельсина і лимона, подати з соломинкою.
Приготування: Додайте в шейкер кілька кубиків льоду та всі інгредієнти, крім тоніка. Енергійно струсіть і процідіть через ситечко в келих над кубиками льоду. Долити тонік і перемішати. Покладіть часточку лайма та коктейльну вишню на край склянки та подавайте з соломинкою.