
Di Capri
Італійський виробник Di Capri народився на острові Капрі, місці унікальної природної краси, яке відкрило шлях мистецтву гостинності на початку XIX століття. На початку ХХ століття Вінченца Канале, господиня відомого готелю «Маріантонія», почала пропонувати своїм гостям домашній лимонний лікер. Знаменитості та звичайні відвідувачі збиралися на заході сонця, щоб дегустувати особливий «лімонільо», який вже пізніше назвали «лімончелло». Цю оригінальну рецептуру, створену Вінченцою Канале, використовують і досі.
Limoncello Di Capri виготовляють виключно кустарним способом, з повагою до традиційних смаків острова Капрі. Головним інгредієнтом є лимон сорту Сорренто зі сертифікацією P.G.I., що гарантує його автентичність та унікальність. На відміну від інших лимонів, це фрукт великого розміру овальної форми з ароматною жовтою шкіркою та особливо соковитою терпкою м’якоттю. Лимон Сорренто, вирощений за традиційними методами до повної стиглості, є головним інгредієнтом, який робить Limoncello Di Capri таким особливим.
Країна:
Італія
Сайт виробника:
www.limoncello.com