
Cucielo Vermouth di Torino
Виробництво Cucielo Vermouth di Torino розташоване в італійському регіоні П'ємонт. Ідея створення бренду належить Енді Холмсу, засновнику Artisan Spirits Ltd. Artisan Spirits відомий у всьому світі завдяки бренду Angostura. Спільно з іменитим майстром купажування Карло Верньяно був розроблений рецепт фірмового вермуту.
Напій відповідає вимогам ЄС щодо «Туринському вермуту». Він виготовляється на Torino Distillati. Назву бренд отримав на честь зозуль, що мігрують із Західної Африки в Шотландію. В кінці літа ця птахи повертається додому, перелітаючи через всю Італію. Всі компоненти напою символічно збирають на територіях, що становлять шлях зозулі.
Для приготування вермутів використовуються високоякісні сицилійські вина Trebbiano DAbruzzo і Grillo & Ansonica. Вони відомі своєю розкішною органолептикою та ідеальним балансом. Використовуваний для напоїв спирт виробляється на основі патоки в Італії. Суміш всіх інгредієнтів, дистиляту і демінералізованої води настоюється протягом 15 днів. Далі всі складові вермуту змішуються. Точна рецептура Cucielo відома лише обмеженому колу співробітників. Дизайн упаковки виконаний у стилі ар-деко і розроблений студією Oveja & Remi в Аргентині. Оформлення є даниною поваги «Золотій ері» вермуту 1930-х років.
Сайт виробника:
www.cucielo.co
Напій відповідає вимогам ЄС щодо «Туринському вермуту». Він виготовляється на Torino Distillati. Назву бренд отримав на честь зозуль, що мігрують із Західної Африки в Шотландію. В кінці літа ця птахи повертається додому, перелітаючи через всю Італію. Всі компоненти напою символічно збирають на територіях, що становлять шлях зозулі.
Для приготування вермутів використовуються високоякісні сицилійські вина Trebbiano DAbruzzo і Grillo & Ansonica. Вони відомі своєю розкішною органолептикою та ідеальним балансом. Використовуваний для напоїв спирт виробляється на основі патоки в Італії. Суміш всіх інгредієнтів, дистиляту і демінералізованої води настоюється протягом 15 днів. Далі всі складові вермуту змішуються. Точна рецептура Cucielo відома лише обмеженому колу співробітників. Дизайн упаковки виконаний у стилі ар-деко і розроблений студією Oveja & Remi в Аргентині. Оформлення є даниною поваги «Золотій ері» вермуту 1930-х років.
Сайт виробника:
www.cucielo.co