
Bonjamon
Bonjamon – іспанський бренд-виробник хамону. Сімейний бізнес із покоління в покоління дотримується традицій виготовлення м'ясних делікатесів, а також місцевих рецептур. До створення національної закуски майстри компанії підходять з усією серйозністю та відповідальністю. Білі свині вирощуються у сприятливих умовах та харчуються високоякісним кормом. Свинячу ногу засипають сіллю для зневоднення. Після класичного сушіння хамон відправляється в льохи, де дотримується певна температура.
Сприяють виробничим процесам чисте іспанське повітря, помірна вологість та холодний зимовий період. Хамон виробляється відповідно до загальноприйнятих стандартів якості, а також високо цінується міжнародними дієтологами, оскільки мистецтво його обробки дозволяє зберегти в продукті всі вітаміни, мінерали та ненасичені жири.
Бренд входить до добровільного об'єднання іспанського бізнесу Consorcio Serrano Español, що функціонує з 1990 року. Воно об'єднало провідні бренди з виробництва та експорту Серрано Хем з метою популяризації традиційного хамону на міжнародному ринку. Консорціум є відправною точкою для експорту іспанського делікатесу до Європи, Америки та Азії.
Сприяють виробничим процесам чисте іспанське повітря, помірна вологість та холодний зимовий період. Хамон виробляється відповідно до загальноприйнятих стандартів якості, а також високо цінується міжнародними дієтологами, оскільки мистецтво його обробки дозволяє зберегти в продукті всі вітаміни, мінерали та ненасичені жири.
Бренд входить до добровільного об'єднання іспанського бізнесу Consorcio Serrano Español, що функціонує з 1990 року. Воно об'єднало провідні бренди з виробництва та експорту Серрано Хем з метою популяризації традиційного хамону на міжнародному ринку. Консорціум є відправною точкою для експорту іспанського делікатесу до Європи, Америки та Азії.