
Bodegas Valparaiso
Bodegas Valparaiso – виноробна компанія, заснована у 2000 році. Її відкриття ознаменувало новий етап розвитку виноробства Кінтана дель Підіо. Господарство розташоване в історичній місцевості, відомій як «сад Рібера». Ченці, які здавна проживали на цих територіях, стали піонерами виноградарства регіону.
Бренд володіє 70 гектарами плантацій, в основному засаджених сортом Темпранільо. Перші виноградники з'явилися на початку ХХ століття. Старі насадження знаходяться неподалік від виноробні, а нові розташувалися у Вальядоліді (925 м над рівнем моря) і Сотільйо (825 м.). Клімат в цих краях відрізняється сухим літом, а також тривалими холодними зимами з перепадами денних і нічних температур. Переважають глинисто-вапнякові ґрунти. Річка Дуеро, на честь якої названий район, також має безпосередній вплив на лози. Ягоди, зібрані на різних ділянках, ферментуються окремо, а після отримане сусло змішують. Вина Bodegas Valparaiso характеризуються насиченим кольором, інтенсивною фруктовою смако-ароматикою і питкістю.
Бодегас Вальпараїсо випускає вина обмеженим тиражем, щоб зберегти їх унікальні характеристики і втілити традиції італійських майстрів. На рік компанія випускає 300 000 пляшок. Технічним директором є Рубен Проведо, який відповідає за вирощування і виробничі процеси. Енолог впевнений, що вино – це філософія, тому підходити до його виготовлення потрібно з душею. Завод оснащений сучасним обладнанням. На виноробні зберігаються близько 700 бочок з французького та американського дуба, усі вони щороку оновлюються.
Сайт виробника:
www.bodegasvalparaiso.com
Бренд володіє 70 гектарами плантацій, в основному засаджених сортом Темпранільо. Перші виноградники з'явилися на початку ХХ століття. Старі насадження знаходяться неподалік від виноробні, а нові розташувалися у Вальядоліді (925 м над рівнем моря) і Сотільйо (825 м.). Клімат в цих краях відрізняється сухим літом, а також тривалими холодними зимами з перепадами денних і нічних температур. Переважають глинисто-вапнякові ґрунти. Річка Дуеро, на честь якої названий район, також має безпосередній вплив на лози. Ягоди, зібрані на різних ділянках, ферментуються окремо, а після отримане сусло змішують. Вина Bodegas Valparaiso характеризуються насиченим кольором, інтенсивною фруктовою смако-ароматикою і питкістю.
Бодегас Вальпараїсо випускає вина обмеженим тиражем, щоб зберегти їх унікальні характеристики і втілити традиції італійських майстрів. На рік компанія випускає 300 000 пляшок. Технічним директором є Рубен Проведо, який відповідає за вирощування і виробничі процеси. Енолог впевнений, що вино – це філософія, тому підходити до його виготовлення потрібно з душею. Завод оснащений сучасним обладнанням. На виноробні зберігаються близько 700 бочок з французького та американського дуба, усі вони щороку оновлюються.
Сайт виробника:
www.bodegasvalparaiso.com