
Onikishi
Історія японського бренду Onikishi походить від слів «Oni», що означає «Демон», і «Kishi», що означає «Лицар». Продукція винокурні бездоганно втілила дух лицаря-демона, який наповнює кожного своєю силою, енергією, містичним шармом і спадщиною. Майстри змогли дуже вдало поєднати глибокі традиції країни з її останніми тенденціями, та справді передати незмінну сутність Японії. Засновники інноваційного бренду надихалися двома найвпливовішими фігурами в історії віскі — Шіндзіро Торі та Масатака Такецуру. Саме вони вивчали мистецтво купажування в Шотландії та привезли ці знання назад до Японії на початку 1920-х років.
Виробництво віскі Onikishi проходить дуже схожим на шотландський віскі способом, коли солодовий ячмінь затирають, ферментують, дистилюють та витримують в дубових бочках. Старіння проходить у бочках з-під бурбона та хересу, а додатково у бочках з японського дуба Мізунара, який додає аромату прянощів, сандалового дерева й кокосу.
Країна:
Японія
Сайт виробника:
www.milestonebeverages.com