
Chateau de Montifaud
Chateau de Montifaud – алкогольна компанія, що виготовляє коньяк найвищої якості. Підприємство, що належить родині Валле, було засновано ще у 19 столітті. Сьогодні біля керма бізнесу стоять представники шостого покоління династії. Напої виробляються на території фамільного замку згідно із сімейними рецептурами. Майстри бренду строго дотримуються традицій і заповітів предків, аби втілити французьку автентичність в кожному коньяку. У льохах маєтку зберігаються раритетні пляшки, дистильовані в кінці позаминулого століття засновником будинку П'єром Валле. Історія Шато де Монтифо почалася в 1837 році: саме тоді Августином Валле були висаджені перші виноградники. Алкогольний бізнес починався з одного перегінного куба і великої мрії засновника. Вже в 1847 році Августин збільшив площу насаджень в три рази. Того ж року власником винокурні став син Августина – Луї, випустивши свій перший авторський коньяк. Не зважаючи на природні катаклізми і війни, сімейна справа стійко трималося на плаву, зміцнюючи свої позиції. У 1973 році Луї і його син Мішель побудували новий лікеро-горілчаний завод, обладнаний двома перегінними кубами на 25 гектолітрів. Сьогодні виноградники Chateau de Montifaud займають близько 90 га у зонах Гранд Шампань і Пті Шампань. Завдяки клімату і особливостям ґрунту, урожай виходить невеликим, проте високоякісним. Майстри бренду принципово не змішують коньяк з двох позначених субрегіонів. Як і в далекому минулому, власники маєтку здійснюють весь цикл виробництва тільки в замку і тільки вручну. Для алкоголю використовується лише добірна сировина, що відповідає всім вимогам. Щорічно компанія виробляє не більше 350 тисяч пляшок коньяку. Сайт виробника: www.chateau-montifaud.com