Коктейлі на будь-який смак
Вітаю! Мене звуть Віктор Кочетов. Я бренд-амбасадор Jack Daniel’s в Україні.
Уже понад десятиліття я змішую коктейлі в найкращих барах столиці. І цього разу хочу поділитися новорічними рецептами Jack Daniel’s, які додадуть святкового тепла вашому вечору. Вони створені для тих, хто цінує щирі моменти: від спокійних зимових вечорів під мерехтіння гірлянд до гучних новорічних вечірок, де кожен тост має свій характер. У атмосфері свята, по-джеківськи.
Hot Apple Toddy
Інгредієнти:
- 40 мл Jack Daniel’s Tennessee Apple;
- 150 мл зеленого чаю з жасмином;
- 20 мл меду;
- Спеції: кардамон, бадьян, паличка кориці;
- Скибка лимона.
Спосіб приготування: Заварити чай і дати йому трошки охолонути. В келих для гарячих напоїв налити 40 мл Jack Daniel’s Tennessee Apple, додати мед, лимон та ваші улюблені спеції.
Потім залити все чаєм та розмішати напій.
Декорування: 2 скибочки лимона чи слайси зелених яблук.
Hot Toddy
Інгредієнти:
- 50 мл Jack Daniel’s Old No 7;
- 10 мл Jack Daniel’s Tennessee Fire;
- 25 мл лимонного фрешу;
- 25 мл медового сиропу;
- 125 мл чорного чаю.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в посуд, у якому їх буде зручно підігріти.
Підігрівши, переливаємо в посуд для гарячих напоїв.
Декорування: Слайс або цедра лимона, паличка кориці та гвоздика.
Winter Jack
Інгредієнти:
- 50 мл Jack Daniel’s Old No 7;
- 25 мл Jack Daniel’s Tennessee Honey;
- 15 мл лимонного фрешу;
- 15 мл гіркого лікеру Amaro;
- 2 мл бітеру Angostura;
- 30 мл яблучного соку.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в посуд, у якому їх буде зручно підігріти.
Підігрівши, перелити в посуд для гарячих напоїв.
Декорування: Слайс яблука та верхівка м’яти.
Hot Apple Pie
Інгредієнти:
- 50 мл Jack Daniel’s Tennessee Fire;
- 25 мл лимонного фрешу;
- 75 мл яблучного соку;
- 15 мл гранатового сиропу.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в посуд, в якому їх буде зручно підігріти.
Підігрівши, перелити в посуд для гарячих напоїв.
Декорування: Слайс яблука, паличка кориці, мелена кориця.
Hot Honey Toddy
Інгредієнти:
- 50 мл Jack Daniel’s Tennessee Honey;
- 10 мл Jack Daniel’s Tennessee Fire;
- 25 мл лимонного фрешу;
- 25 мл медового сиропу;
- 125 мл чорного чаю.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в посуд, у якому їх буде зручно підігріти.
Підігрівши, переливаємо в посуд для гарячих напоїв.
Декорування: Слайс або цедра лимона, паличка кориці та гвоздика.
Honey Punch
Інгредієнти:
- 1000 мл Jack Daniel’s Tennessee Honey;
- 1000 мл ананасового соку;
- 400 мл лимонного фрешу;
- 750 мл просеко;
- 200 мл ананасового сиропу;
- 2 лимони;
- ананас;
- 30 листочків зеленого базиліку.
Спосіб приготування: Для приготування пуншу знадобиться посуд великого об’єму. Всі інгредієнти перелити в чашу для пуншу, наповнену льодом. Додати лимони, нарізані кружальцями, листочки базиліку й ананас, нарізаний кубиками.
Apple Pie Sour
Інгредієнти:
- 60 мл Jack Daniel’s Tennessee Apple;
- 25 мл лимонного фрешу;
- 15 мл корицевого сиропу;
- 20 мл пастеризованого яєчного білка;
- 2 мл бітеру Angostura.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в шейкер, додати лід, добре збити та вилити в бокал подачі, наповнений свіжим льодом.
Декорування: Яблучні слайси та кориця.
Reverse Manhattan
Інгредієнти:
- 25 мл Jack Daniel’s Gentleman Jack;
- 50 мл червоного вермуту;
- 2 мл бітеру Angostura.
Спосіб приготування: Усі інгредієнти налити в склянку для змішування, додати лід і перемішати барною ложкою. Перелити в келих подачі.
Декорування: Коктейльні вишні та цедра апельсина за бажанням.




