okwine logo

DMF mixology guide: велика добірка коктейлів на основі всіх ромів

Бренд Dead Man's Fingers здатний на багато, не може лише одного — стояти на місці. Яскрава колекція смаків ромів - це безмежні можливості для створення різноманітних коктейлів, які кожен зможе приготувати вдома, на пікніку чи на корпоративній вечірці. Купуючи одну пляшку рому Dead Man's Fingers, ви ніби проходите базовий курс міксології, сповнений несподіваних смакових вражень та експериментів.

«Із чим краще пити?», «Порадьте легкий та смачний мікс» — щодо інгредієнтів та координат не хвилюйтеся, всі деталі знайдете у нашій добірці коктейлів.

Коктейлі на основі Spiced Rum

Spiced Mule Punch

Інгредієнти:

Приготування: Наповніть келих льодом, додайте ром, імбирний лимонад, сік, рідкий мед та краплі бітера. Прикрасьте декором.

Rum Rider

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Spiced Rum
  • фруктовий сидр
  • кубики льоду
  • декор: скибка лайма чи полуниці

Приготування: Налийте в келих ром, додайте декілька кубиків льоду, сидр та декор.

Elf on the Shelf

Інгредієнти:

Приготування: Поєднати ром, соки та долити пиво. Прикрасити яблуком та гілочкою розмарину з малиною.

Ginger Bells

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Spiced Rum
  • 15 мл імбирного сиропу (за бажанням)
  • 15 мл соку лайма
  • 20 мл свіжого яблучного соку
  • декор: імбирний пряник, свіжа м'ята

Приготування: Поєднати всі інгредієнти. Прикрасити гілочкою м'яти, подавати з імбирним пряником в келиху.

Fairy-tale of brew York

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Spiced Rum
  • 25 мл ірландського віскі Eiregold
  • 15 мл ванільного сиропу
  • свіжозварена кава
  • декор: густі вершки та мелена кориця

Приготування: В склянці для лате поєднати каву з ромом, віскі, сиропом та прикрасити декором.

Rum Nose Reign Deer

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Spiced Rum
  • 20 мл ванільного сиропу
  • 20 мл сиропу гренадин (за бажанням)
  • теплий шоколад
  • декор: маленькі зефірки, кокосова стружка, шоколадні трубочки або вафлі, вишня

Приготування: Зробити гарячий шоколад; дати йому трохи охолонути. До нього в келих додати ром, сироп та гренадін. Прикрасити декором.

Santa’s Tiki Cider

Інгредієнти:
  • 37,5 мл DMF Spiced Rum
  • 12,5 мл DMF Pineapple Rum
  • декілька крапель карамельного сиропу
  • декілька крапель лимонного соку
  • 50 мл яблучного сидру
  • декор: яблуко

Приготування: Наповніть склянку льодом, додайте всі інгредієнти і перемішайте. Долийте сидр і прикрасьте віялом з яблука.

Cinnamon Spiced Hot Chocolate

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Spiced Rum
  • 150 мл молока
  • 50 г чорного шоколаду
  • щіпка кориці
  • декілька крапель меду
  • вершки

Приготування: Розігрійте молоко до кипіння і додайте туди чорний шоколад, помішуючи, поки він не розтане. Додайте щіпку кориці, декілька крапель меду та рому Dead Man's Fingers Spiced і нагрійте. Подаємо у високій склянці, прикрашаємо вершками і посипаємо корицею.

Spiced Daiquiri

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Spiced Rum
  • 25 мл соку лайма
  • 15 мл цукрового сиропу
  • лід
  • кілька крапель Angostura Bitter
  • шматочок лайма

Приготування: Змішати всі інгредієнти з кубиками льоду і процідіть у склянку та прикрасьте декором. Насолоджуйтесь!

Spiced Mojito

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Spiced Rum
  • 25 мл соку лайма
  • 25 мл цукрового сиропу
  • содова

Приготування: Збовтати всі інгредієнти з кубиками льоду та процідити у склянку. Прикрасити листям мʼяти перед подачею.

Коктейлі на основі Coconut Rum

Santa’s Love Handle

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Coconut Rum
  • 1 ст. л. пасти Nutella
  • свіжозварена кава
  • декор: густі вершки та шоколадна пудра, кулька Ferrero Rocher

Приготування: Змішати ром, Nutella та каву. Повільно додати вершки, посипати пудрою та прикрасити кулькою Ferrero Rocher.

The Naughty List

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Coconut Rum
  • 10 мл ванільного сиропу
  • гарячий шоколад
  • густі вершки
  • декор: мелена кориця та кулька Ferrero Rocher (або імбирний пряник)

Приготування: Змішати всі інгредієнти. Додати вершки та прикрасити меленою корицею з кулькою Ferrero Rocher (або імбирним пряником).

Hey June

Інгредієнти:
  • 30 мл DMF Coconut Rum
  • 20 мл лікеру із зеленої дині
  • 20 мл бананового лікеру
  • 50 мл ананасового соку Cyprina
  • 20 мл соку лайма
  • декор: свіже листя м'яти, сублімований чипс лайма та свіжа диня (за бажанням)

Приготування: Змішайте всі інгредієнти з кубиками льоду, процідіть через сито в стакан, наповнений льодом. Прикрасьте декором.

Watermelon Cooler

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Coconut Rum
  • 20 мл кавунового сиропу
  • 20 мл соку лайма
  • 100 мл газованої води
  • кубики льоду
  • декор: скибочка кавуна та гілочка свіжої м'яти

Приготування: Змішайте всі інгредієнти в склянці з кубиками льоду та прикрасьте декором.

Winter Coco Spiced Martini

Інгредієнти:
  • 37,5 мл DMF Coconut Rum
  • 12,5 мл DMF Spiced Rum
  • 100 мл молока (може бути й рослинне)
  • декілька крапель карамельного сиропу
  • манго

Приготування: Влити усе в шейкер і додати багато льоду. Добре струсити і процідити в келих. Прикрасити скибочками манго і насолоджуватися!

Коктейлі на основі Pineapple Rum

Tropical Lemonade

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Pineapple Rum
  • 200 мл лимонаду
  • кубики льоду
  • декор: скибка лайма і свіжа м'ята

Приготування: Додайте 50 мл рому в стакан, заповніть його кубиками льоду та залийте лимонадом. Прикрасити шматочком лайма та листочками свіжої м'яти.

Pineapple Daiquiri

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Pineapple Rum
  • 25 мл соку лайма
  • 25 мл цукрового сиропу
  • декор: ананасовий чипс або слайс

Приготування: Змішайте всі інгредієнти з кубиками льоду і процідіть у склянку. Прикрасьте сублімованим слайсом або чипсом ананасу.

Pina Colada Negroni

Інгредієнти:

Приготування: Додайте всі інгредієнти в склянку для змішування та добре перемішайте з кубиками льоду. Процідіть у келих і прикрасьте сублімованим ананасом.

Pineapple Rider

Інгредієнти:

Приготування: Налийте в келих ром, сидр та прикрасьте лаймом та ягодами на шпажці.

Коктейлі на основі Mango Rum

Mango Bellini

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Mango Rum
  • 50 мл мангове пюре чи соку манго
  • просеко

Приготування: Налийте ром, пюре або сік в келих та долийте просеко до країв.

Mango Madness

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Mango Rum
  • содова Artisan чи Lobsters
  • лимонад (вода з лимонним соком)
  • декор: скибки апельсина, ягоди — вишня або полуниця

Приготування: Змішайте всі інгредієнти та прикрасьте декором.

Mango Licious

Інгредієнти:

Приготування: Наповніть келих кубиками льоду, додайте ром, сік та залийте содовою. Зверху покладіть скибочку лайма.

Rumorita

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Mango Rum
  • 50 мл соку манго
  • содова зі смаком лимона чи лайма
  • лід

Приготування: Наповніть келих кубиками льоду, додайте ром, сік та залийте содовою. Зверху покладіть часточку лайма.

Mango Spritz

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Mango Rum
  • 150 мл лимонаду
  • кубики льоду
  • декор: скибка лайма

Приготування: Додайте 50 мл рому в стакан, кубики льоду і залийте лимонадом. Прикрасити напій шматочком лайма або манго.

Mango Cooler

Інгредієнти:

Приготування: В хайбол налийте ром, додайте кубики льоду, ананасовий сік і залийте содовою. Прикрасьте цей коктейль шматочком лайма або манго.

Mango Rum Punch

Інгредієнти:

Приготування: Додайте гренадин в склянку, наповніть його льодом, решту інгредієнтів змішайте в шейкері з додаванням льоду. Перелийте готовий мікс з шейкера в стакан, прикрасьте напій скибками лайма і зеленим листком ананаса.

Santa’s Winter Punch

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Mango Rum
  • ігристе вино (просеко/кава)
  • яблучний сидр
  • імбирний ель
  • сік журавлини

Приготування: До рому долити рівними частинами інші інгредієнти. Прикрасити малиною, журавлиною та апельсином.

Dead Man’s Mango Daiquiri

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Mango Rum
  • 25 мл соку лайма
  • 15 мл цукрового сиропу
  • лід

Приготування: Додайте всі інгредієнти в шейкер і засипте кубиками льоду. Добре струсіть і процідіть у (double strain) та налийте в охолоджену склянку. Насолоджуйтесь!

Коктейлі на основі Passionfruit Rum

Passion in the Med

Інгредієнти:

Приготування: Налити ром, сік та долити в келих тонік. Готовий мікс прикрасити половинкою маракуї.

Passion in the Tropics

Інгредієнти:

Приготування: Додайте лід у винний келих, налийте ром, соки, прикрасьте зеленим листом ананаса та половинкою маракуї.

Porn Star Punch

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum
  • 100 мл Prosecco Cielo або Bellino
  • 25 мл соку лайма
  • сік маракуї
  • 25 мл ванільного сиропу (за бажанням)
  • лід
  • декор: свіже листя м'яти, маракуя

Приготування: Наповніть графин або глечик для лимонаду льодом, додайте ром та інші інгредієнти, перемішайте. Подавайте в келихах, прикрасивши декором.

A Grape Day Out

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum
  • фруктова содова або персиковий нектар та сік білого винограду
  • лід
  • декор: маракуя та листя з ананаса (за бажанням)

Приготування: Додайте в стакан з льодом ром, содову або два види соку, прикрасьте листом ананаса та розрізаною навпіл маракуєю.

Deadly Rum-mance

Інгредієнти:

Приготування: Налийте ром та сік. Для варіації long коктейлю в хайбол ще долийте лимонад (вода з лимонним соком).

Passion Rider

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum
  • сидр, краще зі смаком лайма
  • лід
  • декор: скибка лайма або половинка маракуї

Приготування: Змішайте в келиху з льодом ром, сидр та прикрасьте декором.

North Pole Dancer

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum (DMF Pineapple, Mango)
  • 20 мл лимонного соку
  • персиковий Ice Tea
  • декор: гілочка м'яти, льодяник

Приготування: В келиху змішати ром та сік, залити холодним чаєм; готовий коктейль прикрасити гілочкою м'яти та подати з льодяником.

Passion through the Snow

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Passion Fruit
  • 15 мл лікеру Chambord
  • 20 мл лимонного соку
  • декор: ягоди малини та скибка лимона

Приготування: Змішати всі інгредієнти. Готовий мікс прикрасити малиною та скибкою лимона.

Dead Man’s Passion Fruit Martini

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum
  • 20 мл лікеру Passoa
  • 20 мл соку лайма
  • 50 мл ігристого вина
  • лід

Приготування: Всі інгредієнти (за винятком вина) збовтати в шейкері з великою кількістю кубиків льоду, а потім процідіть у склянку з льодом. Для декору покладіть ½ маракуї. Подавайте з келихом ігристого вина.

Dead Man’s Passion Fruit Cooler

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Passion Fruit Rum
  • 200 мл тропічного соку
  • лимонад
  • свіжа маракуя
  • свіжа полуниця
  • лід

Приготування: Додайте ром і сік у склянку з льодом; перемішайте м'якоть половинки маракуї та нарізану кубиками полуницю, а потім додайте лимонад. Насолоджуйтесь!

Passion Fruit Spritz

Інгредієнти:

Приготування: Додайте ром і лимонад поверх льоду, зверху прикрасьте половинкою маракуї.

Коктейлі на основі Raspberry Rum

Noisy Nigths

Інгредієнти:

Приготування: До рому у келих долити рівними частинами всі інгредієнти. Прикрасити цедрою апельсина та малиною.

Santa’s Sangria

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Raspberry Rum
  • 50 мл червоного вина
  • 20 мл апельсинового соку Cyprina
  • 20 мл лимонного соку
  • лід

Приготування: Всі інгредієнти поєднати в склянці та залити лимонадом. Прикрасити розмарином, апельсином, зірчастим анісом та корицею.

Santa’s Sangria

Інгредієнти:

Приготування: В хайбол налийте 50 мл рому, додайте лід, апельсиновий сік і залийте содовою. Прикрасьте коктейль шматочком лайма.

Raspberry Eclipse

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Raspberry Rum
  • 25 мл лікеру бузини з содою або тонік зі смаком бузини
  • 50 мл журавлинного соку
  • лід

Приготування: У винному келиху змішайте ром, лід, лікер або тонік та сік. Прикрасьте коктейль кружечком апельсина та свіжою малиною.

Коктейлі на основі Cherry Rum

Cherry Bellini

Інгредієнти:
  • 25 мл DMF Cherry Rum
  • 10 мл лікеру White Cacao
  • 1–2 краплі персикового бітеру
  • 75 мл Prosecco Cielo чи Bellino
  • декор: мармеладні цукерки

Приготування: Налийте ром, додайте лікер і бітер, долийте просеко та прикрасьте мармеладними цукерками.

Verry Cherry

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Cherry Rum
  • 20 мл вишневого соку
  • соку журавлини
  • лимонаду
  • лід

Приготування: Налийте DMF Cherry у склянку, додайте кубики льоду та сік або лимонад за бажанням.

Коктейлі на основі Banana Rum

Boozy Banana Shake

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Banana Rum
  • 100 мл свіжого молока
  • 4 кульки ванільного морозива
  • карамельний топінг
  • декор: шоколад і печиво

Приготування: Налити банановий ром, додати молоко та викласти кульки морозива з карамеллю між ними. Прикрасити тертим шоколадом і подрібненим печивом.

Banana Rum Cream

Для ласунчиків дещо особливе.
Інгредієнти:
  • морозиво
  • 25 мл DMF Banana Rum
  • карамель
  • подрібнені горіхи
  • декор: нарізані банани

Приготування: Змішайте всі складові у креманці. Прикрасьте бананами та печивом.

Banana Daiquiri

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF Banana Rum
  • 20 мл соку лайма
  • 15 мл цукрового сиропу

Приготування: Перелийте все в шейкер поверх льоду. Струсіть, а потім процідіть у склянку. Додайте міні-пончик для настрою.

Коктейлі на основі White Rum

Dead Man's Mojito

Інгредієнти:
  • 50 мл DMF White Rum
  • 25 мл cоку лайма
  • 20 мл цукрового сиропу
  • лимонад
  • лід
  • декор: листя м'яти та шматочки лайма

Приготування: Змішайте всі інгредієнти та прикрасьте декором.

Сuba Libre

Інгредієнти:

Приготування: Налийте ром у склянку з льодом, додайте колу і прикрасьте шматочком лайма. Насолоджуйтесь!

DMF - особливий ром для особливих. І хай цей mixology guide допоможе тобі у нових коктейльних експериментах. Бо DMF - це завжди про різноманіття смаків, про сміливість, про фан та драйв!