Sgambaro
Sgambaro ― сімейна компанія, три покоління якої наполегливо працюють та створюють якісні італійські макаронні вироби. У 1937 році дідусь Тулліо Сгамбаро з дружиною заснували першу макаронну фабрику у Читтаделлі. Через кілька десятків років до бізнесу приєдналися їхні старші діти, в той же час почалося розширення виробництва та збільшення посівів пшениці. Особливо на півдні в жаркому регіоні Пулья. У 2003 році народилась вже ціла мережа Sgambaro. Згодом бренд запустив одну з перших ліній виробництва органічної твердої пшениці, чим визначив свій унікальний стиль продукції.
Sgambaro ― перша компанія в Італії, яка видала сертифікат еко-походження на кожну упаковку своїх макаронних виробів та отримала сертифікат «100% італійської твердої пшениці». У 2017 році бренд створив оновлену етикетку Bio Label, яка стала істинним символом якості для італійців. Компанія володіє власними полями пшениці: 90% зерна росте в північній Італії в екологічно чистому місці. Поруч лише сімейна ферма, електромобілі та зелена енергія, що гарантує чистий врожай. Все це допомагає компанії успішно реалізовувати вуглецево-нейтральне виробництво.
Головна ціль компанії ― 100% італійська тверда пшениця. З 2003 року бренд сертифікував походження всіх сортів своєї пшениці, щоб забезпечити справді якісний продукт. Yellow Label є одним з італійських макаронних виробів з найменшим впливом на навколишнє середовище та найнижчою кількістю вуглекислого газу при виробництві. Компанія отримала сертифікат Grano Dure Italiano, який гарантує дотримання усіх вимог при створенні. Бренд відзначили такі відомі установи як, глобальний стандарт BRC та міжнародний харчовий стандарт IFS.
Sgambaro ― перша компанія в Італії, яка видала сертифікат еко-походження на кожну упаковку своїх макаронних виробів та отримала сертифікат «100% італійської твердої пшениці». У 2017 році бренд створив оновлену етикетку Bio Label, яка стала істинним символом якості для італійців. Компанія володіє власними полями пшениці: 90% зерна росте в північній Італії в екологічно чистому місці. Поруч лише сімейна ферма, електромобілі та зелена енергія, що гарантує чистий врожай. Все це допомагає компанії успішно реалізовувати вуглецево-нейтральне виробництво.
Головна ціль компанії ― 100% італійська тверда пшениця. З 2003 року бренд сертифікував походження всіх сортів своєї пшениці, щоб забезпечити справді якісний продукт. Yellow Label є одним з італійських макаронних виробів з найменшим впливом на навколишнє середовище та найнижчою кількістю вуглекислого газу при виробництві. Компанія отримала сертифікат Grano Dure Italiano, який гарантує дотримання усіх вимог при створенні. Бренд відзначили такі відомі установи як, глобальний стандарт BRC та міжнародний харчовий стандарт IFS.
Країна:
Італія
Сайт виробника:
www.sgambaro.it