
Santa Barbara
Santa Barbara – італійська виноробна компанія, розташована у самому серці Марке. Назва бренду є даниною поваги мальовничому регіону і його традиціям. Історія села почалася у 6 столітті, коли Сенигалія була візантійським містом, а в сусідньому поселенні був заснований ломбардецький форпост. Саме в цій історичній місцевості і проживав засновник виноробні Стефано Антонуччі зі своєю сім'єю. У 1994 році Стефано залишив роботу в банку, аби здійснити свою мрію. Винороб керувався бажанням створювати автентичні напої, поєднуючи інновації та традиції. «Перш за все, для мене вино – це джерело пристрасті, яке дозволяє ділитися емоціями», – стверджує чоловік.
Коли Антонуччі просять розкрити секрет майстерності, він відповідає, що створює вина, які, перш за все, подобалися б йому. Він постійно прагне до стилістичної досконалості, враховуючи побажання різних груп споживачів. Незабаром любов і повага до галузі вивели сімейний кооператив на міжнародний ринок. Сьогодні товари Санта Барбари можна знайти на полицях світових дистриб'юторів в Європі, США, Канаді, Мексиці, Бразилії, Австралії, Японії, Сінгапурі, Китаї, Гонконгу і Таїланді. На експорт йде 50% напоїв, щорічно компанія виробляє 900 000 пляшок.
Виноградники бренду розташовані від пагорбів муніципалітету Барбара, через Серра-де-Конті, Монтекаротто, Арчевіа до Морро д'Альба і Купрамонтана. Особливістю територій є плодовитий глинистий ґрунт, який покриває смугу землі, що межує з Адріатичним морем на сході і Апеннінами на заході. На 45 гектарах плантацій ростуть лози, вік яких варіюється від 25 до 40 років. Обробка ґрунту і збір врожаю проводяться вручну під чуйним керівництвом фермерів.
Сайт виробника:
www.santabarbara.it
Коли Антонуччі просять розкрити секрет майстерності, він відповідає, що створює вина, які, перш за все, подобалися б йому. Він постійно прагне до стилістичної досконалості, враховуючи побажання різних груп споживачів. Незабаром любов і повага до галузі вивели сімейний кооператив на міжнародний ринок. Сьогодні товари Санта Барбари можна знайти на полицях світових дистриб'юторів в Європі, США, Канаді, Мексиці, Бразилії, Австралії, Японії, Сінгапурі, Китаї, Гонконгу і Таїланді. На експорт йде 50% напоїв, щорічно компанія виробляє 900 000 пляшок.
Виноградники бренду розташовані від пагорбів муніципалітету Барбара, через Серра-де-Конті, Монтекаротто, Арчевіа до Морро д'Альба і Купрамонтана. Особливістю територій є плодовитий глинистий ґрунт, який покриває смугу землі, що межує з Адріатичним морем на сході і Апеннінами на заході. На 45 гектарах плантацій ростуть лози, вік яких варіюється від 25 до 40 років. Обробка ґрунту і збір врожаю проводяться вручну під чуйним керівництвом фермерів.
Сайт виробника:
www.santabarbara.it