El Conchel
Іспанська компанія EL Conchel заснована понад 25 років тому, у 1994 році, в містечку Ель Бальєстеро. Головною метою команди було гармонійно поєднати традиційні рецепти зі сучасними технологіями виробництва. З перших днів існування бренд використовує лише натуральні оболонки та інгредієнти, а тому їх м’ясні вироби зберігають автентичний традиційний смак. Уся продукція не містить штучних барвників, ароматизаторів та інших добавок.
При виробництві EL Conchel використовують лише м'ясо свиней сорту Дюрок. Дюрок є основною породою серрано і, природно, містить менше солі. Головне підприємство знаходиться в Ель-Бальєстеро, Кастилія-ла-Манча, на висоті понад 3000 футів, де клімат ідеальний для приготування такого м’яса, а спекотні літні дні змінюються прохолодними ночами.
Сьогодні в El Conchel вже четверте покоління керує компанією і залишається вірним традиціям та суті походження. Бренд є відомим філантропом і регулярно збирає кошти й співпрацює з дитячою благодійною організацією «Cancer Ninjas», а також підтримує місцеві благодійні фонди та діяльність дітей.
Країна:
Іспанія
Сайт виробника:
elconchel.com
При виробництві EL Conchel використовують лише м'ясо свиней сорту Дюрок. Дюрок є основною породою серрано і, природно, містить менше солі. Головне підприємство знаходиться в Ель-Бальєстеро, Кастилія-ла-Манча, на висоті понад 3000 футів, де клімат ідеальний для приготування такого м’яса, а спекотні літні дні змінюються прохолодними ночами.
Сьогодні в El Conchel вже четверте покоління керує компанією і залишається вірним традиціям та суті походження. Бренд є відомим філантропом і регулярно збирає кошти й співпрацює з дитячою благодійною організацією «Cancer Ninjas», а також підтримує місцеві благодійні фонди та діяльність дітей.
Країна:
Іспанія
Сайт виробника:
elconchel.com