Легенда Америки: топ-коктейлі на основі віскі Jim Beam®
Jim Beam® – це один з найвідоміших і найпопулярніших брендів бурбона у світі.
Jim Beam® був заснований в 1795 році чоловіком на ім'я Джейкоб Бім. Він започаткував не лише легенду американського ринку, а й лишив непогану сімейну спадщину нащадкам, адже секрети виробництва Jim Beam ® передавалися протягом семи поколінь.
Вперше цей міцний спиртний напій бурштинового кольору виготовили в окрузі Бурбон штату Кентуккі, за що його й почали називати бурбоном. Основними інгредієнтами для виготовлення Jim Beam® є кукурудза, жито і ячмінь. За стандартами не менш як 51% сусла, створюють з кукурудзи. Бурбон витримується в нових обпалених дубових бочках від чотирьох років, що надає йому характерний смак і аромат. Власники й досі дотримуються багатих традицій своїх предків. Наприклад, використовують традиційні методи перегонки, що дозволяють зберегти оригінальні смакові якості.
Завдяки сімейним цінностям, досвіду та величній історії, у 229 років — Jim Beam® безапеляційно є бурбоном #1. Щорічно в усьому світі випивають понад 40 мільйонів літрів цього дивовижного напою. А це багато про що говорить!
Jim Beam® високо цінують поціновувачі спиртних напоїв, а ще він чудово смакуватиме в чистому виді, з льодом або в коктейлях. Готуйте класичні коктейлі та власні твісти разом з Jim Beam®!

Whiskey Sour
Інгредієнти:
- 60 мл бурбону Jim Beam®
- 30 мл лимонного соку
- 20 мл цукрового сиропу
- 15 мл яєчного білка (або замінник)
- 2 краплі бітера Angostura
- цедра апельсину
Приготування: додайте віскі, лимонний сік, сироп, бітер і яєчний білок у шейкер. Збовтайте без додавання льоду. Потім додайте лід і знову збовтайте. Процідіть у коктейльну склянку з льодом та додайте цедру лимона.

Old Fashioned
Інгредієнти:
Приготування: додайте бурбон Jim Beam (r), сироп та бітер у склянку для змішування з льодом. Перемішуйте протягом 30 секунд. Налийте суміш у келих для віскі/олд фешен з льодом та прикрасьте цедрою апельсина.



Whiskey Smash
Інгредієнти:
- 60 мл бурбону Jim Beam®
- 20 мл лимонного соку
- 20 мл цукрового сиропу
- 3 краплі бітера Angostura
- 8 листів свіжої мʼяти
- свіжа мʼята
Приготування: додайте всі інгредієнти у шейкер. Потім додайте лід і збовтуйте протягом 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом та прикрасьте мʼятою.